Wednesday, August 28, 2013

Aishhhh....My Little Barbie...

 Ok, entri ni setakat melepaskan batuk di tangga..
Mak banyak keroje..tapi blog tetap nak hapdet gak..
Since gambar dah ada, kita up jer lah kan..hehehehe
Lately ni my Amani memang sangat demanding..
Bukan setakat pemilihan baju...
Beg sekolah, selipar..la ni sabun mandi dan syampu..pun nak yang ada cap Barbie...
Seb baek berus gigi dah ada yang gambar Barbie under brand Colgate...
Sabun dan syampu Barbie harga pun tak mahal sangat...untuk 2 item ni saya beli kat Caring Farmasi, jumlah 7 hengget lebih jer
Ni my Amani dengan rupa yang baru...
Comel tak anak Kak Ton???
Haha

ok tu jer...........
Nak sambung keroje..adv 2 posting tak siap lagi, so BZ tepuk2 dahi :)
Stress mak noks...

5 comments:

Mama Zharfan said...

tomeyyy pinky2

ummie_mirahaziq said...

sis..anak saya pun suka barbie ni...wangi shampoo nyer..

cre8tone said...

comel nya..

yumielufya said...

sama mcm lufya..pntang tgk barbie!!! sma taste bby girl kita

Norliza Nordin said...

owh murahla kalu 2 item tu 7 hinggit lebey aje. sebab baru semalam beli liquip soap tu satu je 7 hinggit lebey.. untuk niece