Monday, August 5, 2013

Hadiah Yang Gigih Dikutip Sebelum Kita Sambut Raya Ya :)

Saya ni jenis menang kecil-kecilan, taraf kedai runcit jaa. Kalau tengok Suzz dan lenlain... sekali dowang menang memang sangat lumayan hadiahnya. Biarpun kecil-kecilan saya tetap hepi, ahem hadiah atas kesungguhan yang berterusan walaupun mood tu kekadang cam ke laut jugak. Malas macam haper!
Barangan Ubermen dari FB Ubermen. Katanya nilaian RM200, dapatnya nilaian... huhu...
Hadiah kedua dalam Peraduan Mister Donut. Kamera die spec. rendah jer, bolehlah menambah koleksi.
Voucher buffet untuk 2 orang di One World Hotel...
Saya dah makan di sini, memang variasi makanan terbaik. Sedap nooooooo...
Cheque RM300 menang dari kemeriahan Raya contest dari Nestle :)
Buffet makan untuk 2 orang kat Hotel Grand Millenium...
Selamat juga digunakan, my hubby pergi ngan anak2 laki dier...
Hadiah dari peraduan mana ntah (rasanya Wanita), kasi kat my adiks...
Cssh RM288 dari Peraduan Huat Permanis...
Hadiah dari Capital TV, ehsan dari Yam my kazen... :) :)

Bulan ni saya banyak juga menang voucher makan2 sempena bulan puasa...
Ada voucher makan di Hadrawat tapi dah kasi adik, nak suh die rasa kenikmatan makan makanan arab lak, :) Ok tu jer... so lepas ni nak concentrate perkara lain. Keje opis + anak nak periksa + pindah umah + dan nak pergi melancong akhir tahun ni, booking hotel dan keta sewa tak buat lagik ni, adoihai... huhuhuhu

7 comments:

Wak Gelas™ said...

tahniahnyerr.,usaha tangga hadiah tuuu.,ehHHee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhh kak ayu nak pindah mana? pindah umah yg pernah kak ayu cakap nak beli tue ke? yg 800k tue? wahhhh nak datang raya..... hihi...

ila dah pindah tapi rumah..masya allah... tgulah baik betul nanti pelan2 ila susun kotak2..rumah ila mcm kilang kotak je.. hurmmm

zety said...

mcm bese gosok2 mate tgk adiah2 sis,hehehe

ummie_mirahaziq said...

wah tahniah sis...best2 dpt hadiah nk raya ni

Mama Zharfan said...

congratsss byk tu babe!!!

Azie said...

Wah, tahniah Ayu, teruja saya tengok hadiah2 yang dapat. Rezeki atas usaha kan.

CikLily Putih said...

bestnye ayu... jeles..