Here We Go! Misi Pertama Bersama “The Wall of Hot Wheels"

Uolllllllllllllllllls... Kenalkan ini team "COOL RACER"...
We all so excited, nak menyiapkan misi memasang trek Hot Wheels yang terkini...
Selain dari mak dowang (iaitu saya), team ni dianggotai oleh my Akid plus Afiq (nak enterframe sama). Segala teknik pengubahsuaian dan cara pemasangan (ececece), telah diperdebatkan bersama Dedet...
************
My kids, dowang memang pengumpul Hot Wheels yang tegar...
Kalau tak percaya...
Ni rasanya separuh dari koleksi kereta Hot Wheels dowang...
Banyak lagi sebenarnya kolesi kereta yang dimiliki, simpan kat rumah lagi satu...
So, setiap kali bermain...
3 beradik ni akan pilih kereta yang dowang suka...
Dan bila dah siap2 pilih...
 Dowang akan luncurkan di trek yang sedia dipasang...
Ok, uolllls ni trek lama...
Tapi bakal dinaiktarafkan dengan mengkombinasikan dengan wall trek baru tajaan Mattel :)
video
Buat team Cool Racer, moga berjaya...
Nantikan Vlog dari mereka..

"Hotwheels, permainan yang interaktif, menguji kreativiti dan diminati oleh kanak-kanak abad kini!"

Comments

serius teruja tgk toys tu semua...
Merlyn Hasshim said…
boleh gang dgn shukri n aariz nih
Mama Zharfan said…
waaaaa byknya koleksi tu!!!!
Shark Kay said…
Waaa.
Jeles ni bnyak koleksi diorg.
Hope diorg leh jaga elok2 koleksi tu.
Harta karun tu:-)
banyaknyeeeeee... kalau hilang satu sedar tak?
Salma Tayo said…
mak aih.banyaknya.
anak Wan Salleh said…
mak aiii .. collection tu memang kebabummm
Ct LiShamar said…
kalau anak me Shahmi tengok mesti teruja
Ezna said…
cantiknya hot wheels....macam2 warna ada...
Sweetmama said…
idaman asben eija ni nak pasang track hot wheels mcm ni dkt rumah, dia pun peminat hot wheels tp xde la sebanyak ni koleksi hot wheels dia + ada kereta2 hot wheels dia yg anak2 dia dh buat main..eheh

Popular Posts