Iftar Bersama Hikmah Channel :)

Bulan puasa tahun ni..antara bulan puasa penuh aktiviti saya dengan beriftar di luar.
Kalau dulunya saya selalu dapat jemputan iftar bersama student sebab saya fellow, tapi tahun saya berpeluang beriftar bersama organisasi luar teruatama bersama-sama anak yatim.So, bagi saya tahun ni agak lebih bermakna :)...

Kebetulan Hikmah Channel ada buat contest di FB, dan my kazen lak menang. Tapi di atas sebab yang takleh dielakkan my kazen menyuruh saya menggantikan tempat beliau. Dan saya menerima dengan hati terbuka memandangkan iftar berlangsung di Restoran Puteri Sungai Penchala, dekat jer ngan TTDI kawasan umah mak saya.

Saya sampai agak awak, dalam 6.45 pm macam tu. My Akid lak agak keletihan die bantai tido tak hengat kat situ.
Dif-dif terhormat sudah mula memenuhi ruang.
Ucapan alu-aluan dari orang besar Hikmah Channel..
Sempat juga mendengar tazkirah dari orang2 kuat Hikmah Channel, terutama mengenai "Pencarian Malam Lailatul Qadar"...
Sesi pemberian duit raya kenapa anak-anak yatim...

Anak-anak yatim yang dirasikan..
Antara pemenang "Rindunya Bertemu Ramadhan"....
Hadiah :)
Saya paling suka dengan naskhah Al-Quran yang dihadiahkan. 
Ini antara hadiah paling BESH yang saya terima masa bulan pose ni :) :)

Buat my kazen, tq tqtq tq tq very much ....

Saksikan HIKMAH di HyppTv saluran 113 untuk keterangan lanjut boleh layari http://hikmah.tv

Comments

Ct LiShamar said…
welcome ... :)
sharing is caring....

Popular Posts