Wednesday, August 21, 2013

Lipstiq Beach Party!!!

Lama dah tak gather dengan geng comper...
Buahahahahaha..
Isk idakler...ari tu saya ada join contest under Lipstiq.com, so hadiah dier kalau terpilih dapat join summer party...Biarpun kat Malaysia rasanya sepanjang tahun jer ala2 summer jer panasnya...Tapi sebab ada makan2, gather sesi mengumpatan, ada hadiah2 LD yang besh-besh pada yang bertuah..Opkosss ai nak join kan....
Jemputan ni agak esklusif sebab winner yang dipilih tak ramai...
Dan tema summer yang santai, melepak2 kitaorang dengan gumbiranya di tepi kolam mandi...




Antara sponsor yang mengambil bahagian..
Besh giler noks yang dapat hadiah hp Nokia Lumia ni..
Huhuhuhu, me menang gak LD tapi dapat barangan The Skin, Ok gaklah :)
Sesi demo penjagaan muka dan kulit oleh doktor ya..
Kerlasss doktor ni siap buat bisnes lagi...

Ada pertunjukkan fesyen menggayakan produk dari Soni, Universal Music...
Dan juga menggunakan HP Nokia..
Ada juga sesi menggayakan pakaian dalam Sorella :)
Macam2 gaya ada, untuk tatapan saya semata2..seksi u.........

Lepas tu acara makangggg...
Yang light2 jaaa....
Tapi tetap sedap dan mengenyangkan :)

Sambil makan ada lucky draw...
Rasanya ada 3 HP kot yang ditawarkan, bersama hadiah lumayan lain..
Saya salah seorang pemenang..
Plus Devi, Rabiatul, Edy, Kelly...Ili gak..cam semua yang memang dapat hadiahkan, hahahaha

Abih jer acara collect gbags...
Goooooooooooooooodies :)
Muatan khas dalam kotak SASA, I like!!!!

Tq LIPSTIQ~ :)

7 comments:

Qashmere said...

Bestnyaaaaaaaaaaa!! Dapat pergi event macam ni

limyeepee said...

nak tukar t shirt take that dengan justin bieber laaaaaaaaaaa ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

ye peee......hahahahahahah...blh difikirkan :0

Mama Zharfan said...

part goodies tu besh

Sunshine Kelly said...

finally get to meet ayu :D

aimi said...

Bestnya sll dpt join event :)

boni kacak said...

dapat hadiah nokia tu memang senyum sampai ke telinga tu.hehehe