Macam-macam Versi Pop Corn di Planet' Popcorn

Saya memang penggemar popcorn..
Lebih2 time tengok movie...
Memang harus beli, makan2 sambil goyang kaki :)

So, bila adanya popcorn dengan pelbagai rasa yang diperbaharui..
Saya memang beria untuk mencuba...
Pergi jer kat kaunter, tengok menu (senarai pop corn pelbagai perisa) dan order..
Ada Oripop, Noriweed, CurryBaba dan macam2 lagik....
Dan didatangkan dengan pelbagai saiz juga!
 Kalau nak dapatkan gambaran lebih jelas, bersusun popcorn di rak berhadapan dengan kaunter..
Pilih2 jer..
 Harga memang sangat berpatutan..
Memang tak rugi jika membelinya uollsss:)
 Anak-anak saya memang suke pada rasa coklat..........
So memang kami pilih yang berperisa coklat, kalau ikutkan hati saya suka lagi rasa cheezyyyy....
Dan sekarang merata oullet Planet' Popcorn...tak caya boleh terjah https://www.facebook.com/planet.popcorn.malaysia untuk keterangan lanjut :)

Dan kalau nak buat on9 purchase kat sini ya https://www.facebook.com/planet.popcorn.malaysia/app_251458316228

Dengan variasi dan versatil pembungkusan...
Menjadikan #popcorn dari #planetpopcorn antara #snack terhebat di #malaysia!!!

Comments

Mama Zharfan said…
my boys suka popcorn :)
Ray RESTU FAUZI said…
Popcorn >.< yang manis enak tuh.... kkunjungin juga www.ipb.ac.id
Wildan said…
Saya suka pandan sama keju,,

Popular Posts