Makan2 Bersama Fazura Tajaan Lux!

Hampir saya lupa dengan jemputan dari LUX untuk makan bersama dengan Fazura..
Minggu ni agak sibuk, dengan PG dan event sana-sini...
So, bila dapat jemputan yang awalnya 2 minggu dulu..
Memang dah lost track, segala aktiviti yang kena setelkan...

Lepas event BHP, yang memecut ke sini...
Ada makan2 lagik....


 Ikan bakar yang tempting, ngeeeeeeeee
 Segala mak nenek makanan melayu- lemang, ketupat, nasi kerabu, laksam..
banyak wehhhh......

 Tapi say asuka makana ni..
Apa ke namanya, udah lupa..
Ada kelapa, sambal dan gulai ikan....

Sambil makan ada games yang dianjurkan oleh tuan rumah..
 Ni antaranya, bakat sebagai model..
erkk model terlampau LUX, buahahahahah
 Mamat bergaya menang... :)
 Lepas tu ada peraduan makan baulu paling gelojoh...

 Nampak jer cam gelojoh, hahahahaha
Tapi kalah...akak pakai tudung pink kat sebelah tu menang ya...
Hebat tul dapat telan 6 biji bauluuuuuu...

Me yang selebet dengan Fazura yang gorjes
 Door gift...
Hasil menyertai makan secara gelojoh, ok ler kan...hahahahah...

Comments

anak Wan Salleh said…
lpeas shopping satu kasut!!
mama tisya said…
best tul..oh nasibaik tk tercekik mkn bauhulu dgn gelojoh ye..best dpt shampo n voucher parkson tu