Monday, August 12, 2013

Nak Citer Pasal Makan2 Mewah di Bulan Pose, Biarpun La Ni Dah Raya

First time dapat makan kat hotel memang seronok..
Kali ke-2, ke-3... Ok lagik...
Tapi bila kali ke tujuh... rasa menyampah ngan diri pun ada. Hahahahhahaha
Tapi siyeslah... sampai ke akhir hari berpose...
Ramai giler orang nak berbuka kat hotel...
My hubby siap geleng2 kepala lagik...
"Banyak duit orang2 KL ni yerk? Makan kat hotel memanjang."
Erkkk saya makan sebab guna voucher tu lain ler citer, hahaha
Bulan pose, masa awal2 jer rasa nafsu nak mentedarah time berbuka...
Cukup seminggu, kalau nak berbuka perasaan biasa2 jer...
Makan untuk hilangkan lapar, bila dah kenyang senyum dah sampai ke sahur keesokan harinya...
Bila perati menu2 kat mana2 hotel dan restoran mewah lebih kurang sama...
Masakan melayu--menjadi keutamaan dan menjadi daya tarikan.
Plus kambing bakaQ (panjang QQQQnyer).

Cuma saya makan kat Renaissance, saya mentadarah nangka dan laksa penang secara berlebihan. Dah rasa cam Dang Anum yang duk mengidam makan nangka. Ok nak confess kat sini, I tak pregnant tauuuu... hahahah
Tu kira penutup acara berbuka secara mewah di hotel tahun ni...

Pendek kata kita layan gambar jer...
Lama noooo dalam entry draft, kita kasi UP dulu posting ni, mengembalikan nostalgia... hahahaha
Seb baik bukan sponsored post, kan? Hahahahahaha
Lepas raya baru naik citer makan bulan pose, apa citer kan? Hahahaha
Overall, saya suka lah makan kat Renaissance ni :)
Dekorasi yang chantek gitew...
My Amani siap warning kat saya "Mummy, no pic plisss..."
Amboi nak, ko perasan retis lak ni ya...
Hahahahahah...

2 comments:

Mama Zharfan said...

yummy!!!!

Sweetmama said...

perghh..mmg mewah betul dgn makanan, mcm2 ado..sedapnye..