Sunday, September 1, 2013

Bila Keberanian Si Kecil Diuji

Masa gi event, saya nampak poster ni kat satu kedai...
Tapi siyeslah takde minat...
Sebabnya contest ni pemenangnya berdasarkan paling banyak orang LIKE gambar kita...
Memang saya jemu dan tahap menyampah dengan contest mekanisme cam ni...
Hadiah okla... tapi takdelah ohsem sangat...

Tapi my Afiq memang sangat beria nak panjat...
So saya redhoo jer...
Tengok time ni, rasa tak confident jer Afiq boleh memanjat...
Sebab badan die kecik jer...
Tapi nampak badan die jer kecik...
Hati besau tau...
Kalau saya dah sampai tahap ni dah gayat...
Tapi my Afiq relaks jer...
Finally... at the top!
Semua anak lelaki saya jenis tidak takut pada ketinggian...
Tapi anak pompuan semuanya spesis gayat cam mak dier...
Takpe kalau setakat gayat, janji bersopan santun cam mak dier tu dah OK dah, buahahahah

3 comments:

Airis Arissa said...

waaahhh..... suka tgk gelagat dia

ibuemir said...

bagus!! emir gayat, hari tu dia panjat, tapi turun takut hahaha

Mama Zharfan said...

bravo akid!