Friday, September 20, 2013

Escape… Tada... Teman Anda Untuk Hilang Keboringan

Kekadang terasa hidup ini sungguh memboringkan...
Rasa plastik jer, semacam bak kata orang jawa “You're bored”… "Boring der die ni”

Tapi mujurlah ada aplikasi terbaru dari Celcom yang menawarkan dimensi hiburan terbaru yang dapat mengurangkan rasa bosan, mengurangkan stress paling penting ianya mampu mewarnai dunia boring hidup kita. Pelbagai video bervariasi genre ( Hollywood, Korean, Indonesian dan Hindustani), cerita-cerita terkini, acara-acara yang dikemaskini, siri TV serta banyak lagi terus sahaja boleh ditonton dari Escape!!!

Terdapat lebih daripa 500 citer movie dengan harga serendah 80 sen sejam.
Paling best kita tonton dengan imej berkualiti tinggi. Nak register mudah jer... uolls type url www.escnow.com. Register butiran yang seperti dikehendaki…
 Kendian check phone ada sms password bagai...
 Ok, aktifkan…
 Aktifkan, dengan klik pada link tersebut!
Dan uolls boleh melenjan nak menonton movie ke, nak tengok video yang best2 ke, dan lain-lain tak kira di mana sahaja sama ada menggunakan laptop, tab, smart phone (ios, android, Mac) dan sebagainya. Janji gadget!!
Tang best sekarang ni Escape die ada buat promo teka dan menang “Siapa Aku”. Ganjarannya antara lain kita berpeluang menonton pelbagai video menarik dari Escape berjam-jam lamanya.

Dan ianya esklusif buat pelanggan Celcom sahaja. Diulangi Celcom sahaja... heheheh.

Soalan sangatlah peanut butter...
Contoh Pembayang;
 “Pernah ke Shangai sebanyak 2 kali… Dalam rush hour 3 kali…"
“Pernah memberi bimbingan kepada The Kid. Kemudian naik taraf menjadi The Master”
“Namaku Nice Guy, jangan cari pasal”

 So, Siapakah Aku?

Kemon kemon guys tak kan tak tahu?
Jackie Chan……………… ler

Nak klue lagi... boleh tengok video2 yang ada di Escape…

Kalau dah tahu jawapan terus jer SMS jawapan anda ke 20888
Untuk keterangan lebih lanjut sila layari www.escnow.com

 Ok, challo bette!!!

 

6 comments:

mummymer said...

me pelanggan maxis huhu

ibuemir

eB said...

ala, eB pakai digi. :(

Mama Zharfan said...

menarik ni..me pakai celcom

Azim Aris said...

menarik jgk ni...
tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

Tak Mungkin Benar

ibuayu said...

Akak guna celcom...baru tahu apa escape

ibuayu said...

Akak guna celcom...baru tahu apa escape