Tuesday, September 24, 2013

Pengantin Terlampau Yang Melampau... Hahahahahahah

Ni la yang melampaunya...
Bunting besaq kat pintu masuk...
Dah tak nampak ghupe pagar... seb baik ai tak langgar, huhuhu
Masuk jer kat pintu dewan...
Nampak pomfuan2 ni bersadai...
Nampak sangat tak berfungsi... hahahahahahah
Giler keji ehhh statement...
Oh well, ni kakak terangkat Dyat dan Azie (pengantins)
Orang kuat majlis...
Kuat time majlis  jaaa... sebelum2 majlis nan adooo, buahahahahaha
Since pengantin tak sampai lagik (ai kan datang awal, ni kalau ada early bird winner, dah tercalon kot, ngee)... so mengambillah gambar pelamin anganku tak musnah, dengan meja makan beradab (makan time ni memang kena ada adab tau dyattt).
My Anaks... memang melantak cam kat umah sendiri. Siap menambah beberapa kali, heheheh.
Pengantin lelaki in da' house...
Ntah berapa kalilah...
Duk membetulkan sampin pink keler ni...
Ntah berapa kali pusing...
Memang melampau betul, hahahahahah.
Lagi nampak melampau bila ramai betul kengkawan jadi mekap artis...
Semata-mata kerna sampin si Dyatttt.
Penat deh, pengantin pomfuan menunggu...
Kalau ai dah fed up dah, hahahahah.
Akhirnya ke jinjang pelamin berdua...
Hehehehehehe...

Selamat........ Pengantin........ Baru...

4 comments:

Dyat said...

Wakakakakak TQ Reporter kak Senah Melaporkan dari Lokasi..hahhaa

Nad MamaZN said...

Selamat pengantin baru dyat :)

anak Wan Salleh said...

selamat pengantin dayat. maaf tak dapat hadir

Mama Zharfan said...

kelakar jer entry ni heheh ;) tapi i sgt suka kombinasi kaler tema utk majlis ni esp pelamin and bj pengantin perempuan yg sgt comel :)