Phillips MyBuddy Launch : Sesi Gather Sama2 Blogger :)

Hari Ahad, 8 September 2013...
Saya ada temujanji bersama Phillips...
MyBuddy Phillips lebih tepat lagi...
Bersama 6 Parenting Bloggers yang lain...
Gather ngan mak-mak gitu...
Sampai-sampai register dulu...
Oh ya saya dan Mira antara yang terawal...
Bersemangat giler di pagi Ahad...
Sementara tunggu bloggers lain sampai...
Kitaorang... mencuba-test-menterai MyBuddy ni...
Walaupun ianya lampu...
Tapi lampu ini sangat comel hokeh dengan pelbagai fungsi...
Paling best, die boleh membantu kanak-kanak mengenali tentang waktu mereka perlu tidur dan bangun. Ekceli bukan itu sahaja, lampu ini juga selamat digunakan oleh kanak-kanak. Review lebih lanjut saya akan share dengan uolls tentang pengalaman my Amani menggunakannya... ok... sabar ya uolllllllllllls
Ommmei angaaaaaaaaattttt...
Ni lagi ommmmmmmmmmmmmmeiiiiiiiiiiiiii hik hik hik
Ucapan alu-aluan dari Ms Linda Lam, Senior Marketing Manager, Phillips Lighting...
Ada sesi tayangan slide mengenai Phillips Lighting...
Tentang keperluan cahaya di setiap sudut dalam kehidupan kita...
Pengenalan MyBuddy oleh Mr. Phillips Teh...
Padat dan ringkas :)
Salah seorang pengguna MyBuddy berkongsi tentang pengalaman anak-anak beliau...

Lepas tu kami (bloggers), ditawarkan untuk berSPA di situ...
Pehhhh, bagai pucuk dicita ulam mendatang...
Dengan cergas saya memilih 2 pakej yang ditawarkan...
Senyum sikit melebar time ni memasing kannnn...
Amik feel dulu, sbb duk sengsorang kan...
Produk Dermologica yang digunakan........
Yang ni saya tak merasa lagi kat sini...
Dapat kena urut kaki memang syokk...
1 jam lebih kot berpoya-poya ngan therapist kat situ...
Sedap wehh orang belai muka2 kita...
Orang picit badan...
Siap terus wajah jadi seceria suria...
Kulit memang rasa menggebus gitu... anjal erkkk :)
Ngam2 keluar dapat makan...
Aishhhhh... heaven deh!
Ya arrrrrrr, bloggers!!!!!
SuperMak belaka ni...
Tak sabar nak review MyBuddy.........
Thank You Phillips!!!!!!!

Comments

zety said…
huwaaaaaaa...*cross fingers hrp2 ade lg event besh camni nk gather dgn uols!!!
Zuraida Rahim said…
Bestnya siap berspa...
mama tisya said…
tk dpt join aritu mira invite gk..organizer pn ada cal tnye bole dtg ke tk..tp syg tk dpt nk join..meriah dpt berSPA
anak Wan Salleh said…
alaaa u, u tunjuk my back yang gemmmmsss hahahahaha
mommyNadia said…
Salam ziarah Ayu..

Nice meeting u..hopefully dpt jumpa lagi kat event lain..

Xx Mommy Nadia =)
lizz said…
hi...memang pi event ni kan...salam kenal ayu...