Sayang Suami Tinggal-tinggalkan...

Ada gak ya...
Rumah jagaan suami (Day Care Center)...
Apa yang dijaga sangat tak tahu ler...

Tapi rasanya ianya lebih kepada kedai lepak2 sambil minum (kalau boleh minum cam air kopiler)...
Lepas tu ada TV..
Mungkin juga ada tempat membaca majalah...
Ada tempat leh surf internet...
Ada karom... tempat baling dart...
Karaoke untuk karoks...
Mungkinlah...

Tapi kan...
Kalau dah tanggungjwab kita itu seorang isteri...
Adalah lebih afdal kita uruskan sendiri...
Agak2 kalau nak meroyan soping ke...
Gi event ke (ahaks cam saya)...
Masak siap2 untuk somi...
Dan kalau boleh ada plan "Erkk kalau kita takde cik somi tu boleh buat aktiviti apa"
Contohnya : Sibukkan dirinya dengan aktiviti anak... Main hotwheels bersama anak ke, buahaha
So takdelah nak merepk sangat untuk di hantar ~ Day Care Center For Hubby!
Uiks

Comments

juelee said…
Hahaha mcm ni pn ada..
anak Wan Salleh said…
lain orang lain ragam hehe
Mama Zharfan said…
jgn ada gro dh ler..kot2 ler kan...day care lah konon2nya
Hermit said…
klan tu cam 'sarcasm' gak ler Mi oii... tempat tu... yup, your guess is as good as mine... once send there... kot2 laki tak mau balik dah... sanggup ka? kikiki
Ezna said…
erkkk?....suami sape nak masuk sini ni? hehehe :-)