Friday, September 6, 2013

Sopinggggggggg Spreeeeee Yang Buatkan Saya Hepiiiii

Alhamdullillah...
Satu perkataan ini yang dapat saya gambarkan sekarang...
Saya terpilih lagi antara pemenang untuk menikmati hadiah shopping spree...
Kali ni dari Airwick, slogan based...
Jujurnya saya hanya mempertaruhkan satu entri jer...
Sudah menjadi rezeki entri yang dihantar terpilih...
Peserta pertama yang sampai ialah my BFF Suzz, kul 6:30 pagi kot, giler gigih plus hebak!
Kemudian ada chinese lady + hubby, BIL Khairul dan saya sendiri. Saya sampai dalam 7:15 pagi...
Devi 7:30 pagi... kemudian Noraziana dan Wan...
See, saya kenal semua pemenang...
Giler syok, geng2 yang saya kenal dari kaki contest :)
Dan sangat tak sangka sama2 terpilih menjadi salah seorang pemenang peraduan Airwick.

Mekanisme die...
Kena rembat segala barang kat GIANT dan masuk dalam troli dalam masa 8 minit...
Semua barangan boleh amik kecuali barangan elektrik dan alkohol...
Jumlah nilaian maksima tidak lebih RM1,500.

Saya bermarathon bersama Devi...
Cukup 5 minit kitaorang dah lari kaunter...
So memang ada extra 3 minit untuk kutip barang ntah pape...

Meh2 layan gambar muka kitaorang setelah berhempas pulas selama 8 minit...
Aksi-aksi wanita kaki soping...
Ada unsur2 membodek di situ, buahahahahaha
Terejal kan!!!
Buahahahaha
Total damage (damage ler sesangat)... RM1,501.05. Lebih sehengget lima sen, PIC Airwick, halal kan jer buahahaha.
Gambar pemenang bersama hasil rembatan memasing...
Nilah barangan yang saya sebat...
Syukur... syukur...
Kemenangan shopping spree kali ke lima :)

12 comments:

sawaNiLa said...

dapat membayangkan betapa bestnye sbb dulu masa pregnant anak first pernah menang shopping spree wall durian runtuh RM100 ribu. ... bestkan.. shopping macam orang gila ...tahniah Ayu

Ezna said...

pic sangat cantik :-) Untunglaaa....

mama tisya said...

best giler...lebih sehengget je...

Shark Kay said...

wow..
8 minit jer..
semput kalau shark sorg nie.

Cik Kumbang said...

wah2 bestnye :D

Devi da Lil' DeviL said...

seronok tak terkata..penat sampai tak boleh tido..lol..

Mama Zharfan said...

beshhhhh!!!!

Syima Emi said...

bestt akak.. tahniah ye..

Sweetmama said...

wah kali ke 5,
beshnye...

shamiera osment said...

Wahhh..da kali ke-5 ek..best nya kak..jelly jelly..

||aLeaSaRa|| said...

salam kenal.laju2 kak lea singgah sini lepas baca metro.suka gaya penulisan,sis happy blogging ^-*

AyuArjuna BiGoshh said...

tq tq uolls...


salam kenal kak lea :)