Thursday, September 19, 2013

Xixili Par-tyyyy dan Hadiah Yang Di Redeem

Sempena dengan projek kmonuti "Love My Life" dilancarkan Xixili telah menjemput media dan peminat Xixili untuk menghadiri satu jamuan yang turut diselitkan dengan pertunjukan koleksi terkini. Meriah dengan warna pinky menjadikan props party Xixili begitu unik sekali....
Jemputan esklusif kerana tempat adalah agak terhad...

Tema majlis ini "Love My Life", ianya dibawah projek komuniti tajaan Xixile yang dijalankan secara 3 berperingkat:

1. Memberi kesedaran kepada diri sendiri dan orang sekitar.
2. Memberi inspirasi kepada remaja dan wanita-wanita dewasa terutama mengenai kanser buah dada dan juga bagaimana hendak menjalani pemeriksaan sejak dari mula
3. Pihak Xixili juga berharap dengan maklumat yang dikongsi dapat memberi manfaat kepada orang ramai serta sevara berterusan mendapat sokongan pada daripada Hospital Pantai dan BCWA.

Persembahan sempoi tetap mencuit hati...
 
Terutama para jemputan begitu sporting meniru aksi yang diajari...

Makang..makang...makang...
Salah seorang "survivor" penyakit breast cancer, bercerita tentang pengalaman beliau...
Agak touching di sini...
sob sob sob

Kejap jer pun majlis nya....
Dalam goodies bag yang diberikan ada diselitkan voucher membolehkan kita claim barang dalam a.k.a baji kopek ahem ahem untuk wanita...
So, dengan gigihnya saya dan Nannie menerjah Butik Xixili di One Utama untuk meredeem..
Part nak amik barang free haruslah cergas kan, buahahah

Saya bukanlah pengguna tegar barangan Xixili...
Tapi bila dah tengok sendiri kualiti dan cantiknya produk ini terus terpikat di hati...

Merembat lah sehelai, mahal kot harganya RM109...pehhh..cenggitu jer dapat free..hohohoh(dasar mak Shin Chan)...

Abis meredeem kat sini...
Pergi pulak kat kiosk Juice Work..
Apply kad ni...
Minum berdua ngan Nannie...
Giler best dapat banyak voucher yang tak mengada2..
Just tunjuk, pilih dan bawa balik barang..
Rasa bahagia, gitewwwwww...

Tq Nannie (for the pics dan ahem2) dan Xixili!!!!
Hihi

6 comments:

ruha said...

la akak gi ker, apsal saya x nampak akak.-ruha

mama tisya said...

mmg mhl xixili..mcm la senza gk..untung la dpt free kn

Wak Gelas™ said...

untung rrr mak dpt voucher byk tuuu.,ehHHee

Liz said...

amboi kak... saya peminat Xixili sejak sebelum kahwin pun tak dpt tau!

mummymer said...

xixili best :D
ibuemir

zety said...

wahhh pinky dimana2!!