Tuesday, October 1, 2013

Kisah Chenta Cornetto Uda & Dara

Hari tu kan...
Sesaja men"join"kan diri satu contest Cornetto yang nampak agak menarik...
"Macam mana nak pikat orang yang kita sayang"
Lebih kurang gitew tajuknya...
So, terus jaaa... sent via e-mail :)

Tup2...
Tips saya berjaya mencuri hati para hakim, ahem ahem.
Dan diceritakan semula dalam bentuk komik!
Lepas tu saya tag kat my lakilah...
Di gelak hokeh...
Takde gaya lelaki yang sentimental...
Bahkan lagi sengal bila die sound direct kat atas muka gue,
"Bukan first time awak masak untuk saya, nasi lemak hangit?"
Bukan main tajam fikiran berkat makan kismis berbanyak zaman muda kan? Hahaha
Ingat lagi tu...
Apapun memang saya akui, antara saya ngan my laki jiwa saya lagi bersenti"mantel"
Still ingat masa zaman dolu2... ada one time tu, my laki kasi bunga kan...
Die kasi bunga perfum sekali ngan pasu...
Siyes lah... Katanya kalau bagi bunga rose hidup cepat mati tak tahan lama...
Bajet romantik cam grup Westlife, hahahah (saya memang minat dengan grup Westlife time tu)
Hahahahahaha...
Berbalik tentang kisah saya yang dikomikkan tu...
Datangnya dengan hadiah misteri lagi spesel dari Cornetto...
Jeng jeng...
Komik istimewa ini di'frame'kan
Ada bantal love...
Ada 2, jiwang giteww...
Dan komik Gempakz...
Best, kan?
Terus terasa cam Puteri Kodok...
Ala2 dulu ada verangan nak terlibat dalam komik, cerita fantasi...
 Bila dikomikkan, ahem menjadi realiti... 
Love love u... Cornetto

4 comments:

mama tisya said...

lawak la ayu...tp adiah bantal tu best

Mama Zharfan said...

comeyynya bantal tu ;)

ibuemir said...

ayu, kecik sangat.. tak dapekk nak bace.. ape2 pun congrats!

Devi da Lil' DeviL said...

wah best komik sendiri yg diframekan untuk..haha puteri kodok..