Masa Senggang Dah Takde!!!

Benarlah kata orang, "masa itu emas"... "hargailah masa"... "masa begitu mencemburui kita"... "tiada esok bagi mu"---> errkkk ni memang dah hover, hahahahaha...

Siyeslah, punyalah sesangat BZ, even nak menguap 2 harakat pun tak menyempat apatah lagi untuk menghapdetkan blog... langsung tak dan... memang kalah YB KJ yang glamer iteww...

Alasan BZ sangat tipikal, keroje opis datang berlambak, kursus nak mengejar target KPI, anak2 tiba mempunyai pelbagai aktiviti yang luar biasa. Event blogging pun main pilih, yang mana sempat dan berkenan kita join. Borang contest yang tersimpan elok kat laci, pun malas nak skodeng.

So, harap2... minggu depan perjalanan hidup kembali kepada keadaan biasa, uhuks...

Wahai masa silalah memahami saya... jangan terlalu laju menjadikan hidupku begitu haru!!!

Comments

Mama Zharfan said…
tak per..cool down dulu :)
mummymer said…
slow and steady.. :D

ibuemir

Popular Posts