Friday, November 8, 2013

Posting Hadiah Yang Dah Basi, Layaan Jaa

Sebenarnya ai ingat nak buat posting pasal LYMA...
Tapi bukanlah pasal LYMA sangat, cuma nak berkongsi sedikit pandangan tentang drama yang diadaptasi dari novel. Sebab ianya luahan hati dan emosi so kita peramkan dulu, kihkih.

Ai naikkan dulu posting hadiah2 basi yang dah lama dalam draf...
Ada juga hadiah yang tak amik gambarnya. Lupa dan malas, pakej memang ada dalam diri sekarang ni :)

Cam biasa hadiah kemenangan kecil-kecilan.
Tapi still bermakna buat kami seisi keluarga... Hik hik
 Menang instax mini lagi... yang keempat...
Setakat ni belum pernah guna satu pun, huhuhu
 Tudung dari majalah keluaran karangkraf... tak sure majalah apa :p
 Dari karangkraf juga.... rasanya dari Media Hiburan.
 Dari karangkraf gak, Media Hiburan jugak kot...
 Jeans Lee Cooper dari Utusan Karya untuk Dedet.
 4 tix GSC dan 4 kupon set pop corn dari Samsung FB
 Dari F&N
 Dari Huggies...
Beli guna voucher TESCO yang dimenangi.
 Dari OREO
 Dari KINGS' GRAND FB
Dari COLAVITA

Siyes, bercontest dah jarang2 saya sertai. Faktor masa dan keadaan yang berpindah-randah menyebabkan saya tak boleh fokus banyak perkara. Apatah lagi tuntutan kerja yang memerlukan saya untuk meluangkan lebih banyak masa untuk disiapkan segera. Rindu juga untuk bercontest tapi sebagai manusia kita tak boleh capai atau kaut semua benda dalam satu-satu masa. Doa saya, agar  segala apa yang direncanakan dipermudahkan dan moga harapan dalam memenuhi sebuah impian akan terlaksana... amin :) :)

6 comments:

mama tisya said...

mcm2 ada adiah...walaupn dh jrg2 join tp adiah still best2..tahniah

Mama Zharfan said...

beshnya ipad mini tu..me lom ada rezeki

Ezna said...

ehhh LYMA punya citer mana ek???

anak Wan Salleh said...

hadiah kecil-kecilan termasuk ipad !! wahhhh

Love Razila said...

wOW...jeles tgk ada macam2 hadiah...HUHUHU kite selalu gak join contest tapi jarang sangat nak menang =)

Tahniah...

maszmadi said...

amin..

erm kecil2 tu kalu kumpul jadi banyak tu...