Wednesday, November 27, 2013

TerGlam Kejap kat NST dan TV9

Saya bukanler suka sangat menonjolkan diri di mana-mana media cetak..
Mungkin juga faktor muka tu tak berapa nak fotogedik...
Tambahan pula saya yang bertugas sebagai seorang pendidik...
So, saya dapat rasakan agak janggal kalau terKUAR kat mana2 koran dan sewaktu dengannya...
Tapi hidup seorang comper dan blogger...
Kadang2 memang ada tempiasnya dengan platform media...

Dan saya OK dengan iteww...
Janji saya buat perkara yang halal dan menggembirakan...
Iya idok?

Siyes, saya tak sedarpun muka saya dan Anaqi kuar kat NST  Ahad lepas...
Lagi best wajah Winda dan Mira bersama anak masing2 pun enterpreme sekali...
Sebab Ahad tu saya BZ berkenduri kazen, tak bukak FB seharian...
Isnin pepagi 64 notifications... amek kaw... semua duk tag sisipan berita ni...
So, TQ ya uollls...
Dan terima kasih pada mereka yang sudi pos sisipan ini kepada saya tanda kenang-kenangan :)
(Kredit pic: Dyat)

Ahad sebelum tu...
Saya dan famili ada keluar dalam rancangan Safiyah di TV9, dalam kul 11 rasanya...
So boleh nampak saya masak menggunakan perencah Knorr...
Keletah anak di rumah...
Dan bagaimana saya menguruskan rumah tangga...

Paling besh... my hubby pun ada...
Kami diwawancarakan...
Panjang gak segmen tajaan  Knorr ni kat Safiyah :)

Dan semalam saya ada sesi recording ngan Hot FM, untuk segmen tajaan Biskut Tiger...
So, uools kalu nak dengar suara saya...
Leh ler pasang telinga pada sekian tarikh... hik hik
Programme: Apa Yang Hot
Airing Date: Sunday, 15 December 2013
Airing Time: 10am

Ok tu jaaa... :)

10 comments:

Mama Zharfan said...

glam!! and hadiah2nya pun besh banget!!

- zuriey - said...

pergh.. lebih hangat dri biasa.. hebat..

yOn nOy said...

Glamour akak nih...
Nak sign....

Merlyn Hasshim said...

wah retisss.. patutpun busy memanjang... hehhehehehhehe

Tidiey said...

wahhhhhhh...glam uols...jeles kita... :)

anak Wan Salleh said...

glamer akak ni .. radio tv magazine paper semua sapu :)

Ezna said...

kalau dah comper gitu lah. Tak kira la u pendidik atau tak. Janji tak buat benda yg terlarang ye tak. Knorr tu kemain cantik u masak kat dapur...:-)

Sweetmama said...

wah glamerr..
x sempat plk tgk rancangan safiyyah tu..

aimi said...

Waaaa sapu suma media cetak elektronik... Hebatlah kak ayu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rindunya nak komen kat sini.... kak nak autograph..hihi