The Very Pestttttt Time, Beli Tudung Berharga RM198

Giler ko...
Masuk butik Bawal Exclusive ni...
Harga tudung, cenggitu jer dah cecah beratusan ringgit...
Seb baik datang membeli dengan voucher 200 ratus hengget...
Tu pun takleh digunakan di kedai Bawal Exclusive yang biasa, kena masuk gak dan membeli yang kat dalam butik...
Kain tudung kat sini paling koman pun 198 hengget--> tu yang ai amik, hahaha
Telekung paling murah 220 henggat, huhu-->lap air mata...
 Cantek gaklah...
Memang sulaman dan letakan batu die begitu details...
Sebab harga mahal sangat tak tahu nak beli yang mana, kaler apa...
Last2 merembat jer warna putih...
Warna penuh keinsafan, hahahahaha 
 Masa soping kat situ, ada nampak kelibat owner dier...
Terus cam direct sound cashier kat situ, "Dik, lenkali kalau rege dah cenggini, bagilah hadiah voucher 500 hengget... baru berbelanja terasa kenikmatan hasil pemberian..."
Ngeeeeeeeeeee
Merembat juga satu tudung glitter shawl kombinasi dengan kain shiffon kat kedai lain...
15 hengget jaaaa... jauh lagi menarik pada pandangan mataku...
Jika dibandingan dengan harga tudung 198 hengget...

Aissshhh... ramai yang kaya dan mampu miliki tudung berharga sebegini, kan?

Comments

mama tisya said…
mhl gilos ye..nasibaik ada voucher ye
Mama Zharfan said…
standard harga tudung fareeda ori lah tu..nasib baik guna vou hehehe
Aishah Megahasz said…
Nasib baik pakai voucher. Kalau harga mahal gitu baik beli baju.
Nana said…
heheh kita xpenah ada tdung mahal
plg mahai 35 hengget hahaha
Ezna said…
kalau nak beli sesajer fikir 10 kali. If voucher kasi bedal je la....hihi. Err kalau i pun pilih yg murah2 jugak....:-)
Qashmere said…
ooo mahal yer harga ni...

Popular Posts