Tuesday, December 10, 2013

Bila Skuad ERA Datang Terjah Bawa Koko Krunch

Pagi Sabtu dalam kul 9 a.m, team ERA bersama DJ Shac dan juga wakil Koko Krunch datang bertandang ke rumah untuk hantar breakfast. Best jer rasa, bangun pagi jer sarapan dah tersedia di depan mata.
 DJ Shac ni memang berkenan betul dengan Amani biar pun tak mandi pagi lagik...
Anak yang lain semua masih tido lagik. Kalau yang bangun pun my Anaqi... itu pun BZ nak pergi kelas masak dier kat Hartamas...
Dalam sejam jugak lepak kat umah. Borak2 bertukar citer...
Sempoi dowang semua ni...

Thanks ya ERA fm dan team Koko Krunch Nestle!

Pssst: hapdet laju2 banyak urusan perlu dibereskan hari ni....

5 comments:

anak Wan Salleh said...

makan koko krunch lagi :)

Qashmere said...

VBestnyaaaaaaaaaa

Mama Zharfan said...

siyes besh!!

Mohd Roshaidi said...

Wahhhhh...jealous la kita dgn akak...Tahniah kak...Suka si Amani makan ya...?

Ezna said...

meriahnya...