Friday, December 27, 2013

Jenama XES Selesa Di Gaya Di Mana Jua

Yeszaaaaaaaaaaaaa Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
Bersama XES memang besh :)
XES merupakan jenama tersendiri yang menawarkan pelbagai jenis kasut yang selesa untuk di pakai setiap hari, Dikeluarkan oleh syarikat Shellys Marketing Sdn Bhd pada tahun 2002 dan target pasaran mencakupi hampir seluruh negeri di Semenanjung Malaysia. Terdapat lebih daripada  80 outlet XES di Malaysia ini termasuklah di kaunter khas di Jusco, Giants, Tesco, Carrefour dan beberapa pasaraya besar yang lain.
Koleksi kasut wanita memang cantik-cantik belaka,
dari kasual, sukan, formal macam-macam ada,
pelbagai rekaan variasi pilihan warna,
tumit tinggi, yang rata janji selesa...





Sepatu kilat berjenama,
Istimewa buat jejaka,
Dari versi kulit sehingga yang biasa-biasa,
Pemakai pasti nampak segak bergaya..
Kasut kanak yang comel buat si manja,
Cantek-canteng memang rambang mata...
Selain kasut ada beg juga,
Pendek kata kat XES macam-macam ada :)


Kata-kata aluan dari si cantik manis Sabrina..diserikan dengan kejutan istimewa. Yang mana kami bloggers diberi kejutan..Pilih 2 item apa sahaja dari kedai XES..

Terkejut dan hepiny akami masa tu............
Terus gigih mengeksplorasi segala produk XES kat situ..
Memang tak tahu nak pilih apa, macam-macam ada semuanya memikat jiwa...







Sesi memilih-memilih-memilih memang rambang mata..
Berkenan yang itu..yang sana berkenan juga...

Lepas dah pilih, pihak XES akan membalut hadiah kita...
Hadiah ler katakan................. :0 :)
Senyum lebor2 kat sini...


Muka-muka yang hepi sebab dapat hadiah.........
Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 Hadiahku !!!
 Saya amik beg ni...
Seee datang sekali 3............
 Kasut comeyyyyyyyyyyyyyy

Ahaks...
Meh menggorjeskan diri dengan XES, yeahhhhhhhhhhhh!!

Untuk keterangan lanjut mengenai produk boleh layari : www.xesshoes.com.my

6 comments:

Aishah Megahasz said...

Huish...bestnya hadiah. Siap boleh pilih sendiri tu!

Airis Arissa said...

Best nya. X sbr nak shopping preee kat xes

kitepunye said...

Mmg best tau kalau dapat...

Mohd Roshaidi said...

untong la kak ayu jd duta kasut... :)

Mama Zharfan said...

beshnya!!!

Korean Style Online said...

Cool..You really have a nice blog.. keep up a good work..feel free come to my blog  korean fashion online | korean fashion online malaysia | Malaysia Online Shopping have a nice day...