Thursday, December 12, 2013

Kelas Masak Bersama Chef Lino Sauro

Hari tu saya ada join contest yang hadiah dier dapat join kelas memasak...
Saya memang suka join kelas masak... walaupun my laki kata, bila saya bawak balik masakan saya... "Itu adalah masakan pertama dan terakhir yang dier akan rasa".... Konon lepas tu saya tak buat lagi dah masakan tu. Apapun alasannya saya tetap suke join kelas, hahahaha
Dan ingat pergi tengok demo jer. Rupanya kena masak juga...
Tapi sebab ada seliaan chef, senang jerlah keroje...
Agak2 tak berapa menjadi, calling2 chef tu suh datang tengok...
Selesai masalah...
Masa ni bakar pastri...
Ai punya pastri tak berapa naik tinggi... Kemek jer...
Sebab tajaan Barilla...
So memang produk sos, spagehtti, minyak zaitun dari brand yang sama.
My Anaqi bab memasak memang bersungguh...
Penerangan chef, bagaimana nak buat lasagna...
Mewah dengan keju uolllllllllllsss.
Sesi berhempas pulas menyediakan hidangan...
Masak-makan-tapau-penat...

Tapi memang beshhh... Tq Barilla!!!!!