Tuesday, January 21, 2014

Lost World of Tambun : Day 2 ~ Pagi-pagi Gi Breakfast Dulu!!!

Pagi yang indah... ececececce
Tang makan free, memang indah belaka, kannnnnnn...
Kebetulan pagi Ahad... bersusun orang nak gi breakfast kat hotel...
Pestttt time uollls pergi sarapan kat hotel, bersusun cenggini ramainya orang...

So breakfast di Garden Terrace...
Simple deko, takderlah apa yang menarik sangat...
Rate sekepala untuk dewasa RM20 lebeh... 27 hengget rasanya...
Bagi kanak-kana RM15...
Mahal lah kalau makan sytle my Amani...
Setakat makan 2 bijik hotdog untuk RM15 sangat tidak berbaloi...

Tapi bagi saya hidangan breakfast agak bervariasi...
So, puas hati jugaklah terutama bagi saya yang dapat makan free, heheheheh
Kaunter yang fofular... roti jala + kari meletop dengan segala versi masakan telur--omelette, rebus...
Hot dog, nugget, baked beans, juga kepingan ayam...
Nasi lemak yang tak berapa kick...
Pedas sesangat sambal dier wehhhh
Nasi goreng dan mee goreng--ni pun biasa jer...
Ni stall yang paling saya suka!
Ada wantan sup, mee hun sup, kuew teow sup...
Semua yang bersup :)
 Sesi melantak 2 beradik...
My Amani minat betul dengan 2 mamat pegang lembing ni...
Yang saya tak tahan tu bila my Yana duk bising2 "Amani ni suka sangat amik gambar ngan maskot"... Ahahahaha... Amboi nak oiii suka-suki panggil tu maskot tu ya...
Mungkin juga maskot sebab ala2 trademark untuk Lost World Tambun... cuma bunyi agak pelik... huhuhu...

Kesimpulannya : Breakfast di Garden Terrace, not bad uollls...

2 comments:

Mama Zharfan said...

besh tu sbb ur whole family dpt FOC yer..ari tu me top up utk zharfan sbb dpt breakfast utk 2 org ajer

mummymer said...

makan free yang tak best pun jadi best