Wednesday, March 19, 2014

Citer 12 Mac Tahun Ini: Citer Hadiah Seprise Sebukit Dari Cik Somi

Walaupun citer ni boleh dikategorikan sudah basi...
Tapi saya masih teringat momennya ~~ pehhhhhhhh
Kah kah...
Apatah lagi di hari tersebut rakan-rakan rapat ada meraikan bersama...
Lebih istimewa kejutan dari suami terchenta ~~ chewah, muntah ijau sebaldi kannnnn
Di hari kejadian tiada tanda-tanda apa kejutan yang akan berlaku...
Dan seperti biasa, saya sudah paham my somi yang bukan jenis lovey dowey ni...
Subjek meromantikkan diri tu memang dier failed, hokeh!
Hahahaha...

Tapi bila balik umah...
Tengok anak2 semua berkumpul kat bilik belakang...
Then cik somi sibuk nak berbual...
Still ingat... Ayat intro dier...
"Awak mesti ingat saya lupa hari ni besday awak kan?"...
Opkosssss... sentap mak tau...

Then...
Jeng... jeng...
Anak2 yang hober jerit...
"Seprise... seprise..."
Ada kad dan satu beg kertas warna pink :p :p
Yang tertulis kat kad pink tu... To: Bedah Ayu Rafikah ~~~ chehhhhh
Bukak jer.............
See my sebukit emas...
Hahahahahahahahaha
Sengal betul my somi ni... dia kasi pendant bentuk bukit?
Walaupun saya ada up kan satu status kat FB nak hadiah 'sebukit emas'
Tapi bukanlah saya nak betul2 sebukit emas...
Apekah saya sudah tidak waras lagik ?  Hahahahahahha
Buat lawok antarabangsa majalah Ujang jer time tu, huhuhu
Hadiah sebukit emas dengan seutas cincin yang juga ada tempias2 sikit rupa bukit...
Paling cun kat atas tu bentuk LOVE...
Muahhh muahhhhh
TQ Dedet... Cincin ke berapa dah ni...
Sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ :)
Hadiah sampingan kedai emas tu kasi...
Ada cincin perak untuk my hubby + cincin saiz kecik (plan nak kasi Yana takpun Amani)
Kad dari chenta hati...
Saya baca sambil senyum2 kambing... hahahaha
Barisan anak yang menyertai sama...
Adoihai..................
Tq tq tq sebab menjadi sebahagian dari diri ini..... :0 :)

6 comments:

Ezna said...

awwww cair you...cara dedetlah...

Mama Zharfan said...

So sweet ♡

Dyat said...

suwettttttttttttt sejuta Kali..............

Mummy ZaraZarif said...

waaa..sweetnye....bestnye dpt adiah2 cmni..

mama tisya said...

amboi sweet tulis dlm card tu cr bukit emas..hehehe...rsnye dh byk kali dedt bg emas ni..bertuah la ayu

aimi said...

Shomelnya :):) hepi belated bestday kak ayu :)