Thursday, March 6, 2014

Sawang dan Bowling...

Sawang :)
Memang bersawang :)
Rasa macam takleh commit dah, huhuhu
Banyak giler gambar dalam draft :)
Tarik napasssssssssssss panjang...

InsyaAllah...
Saya cuba men"try" dengan tidak lama men"sawang"kan blog saya ni...
Huhuhuhu

OK...
Ni antara feveret aktiviti my kid...
MEMBOLING...
Walaupun tak hebat mana...
Tapi tang melenjan lane bowling tak hengat dunia...
Memang anak saya tak kesah...
Nak2 pulak main time takde owang..
Sakan ko dowang hentam lane...
Masuk lubok belaka... kah kah
 
Kali ni semua anak berhempas pulas main...
Dari yang tak terro ke langsung tak tak tahu main...
Walaupun tak pandai main, gaya macam terror main tetap ada...
Afiq yang bergaya cam penyerang bola sepak...
Bukan tangan yang lelebih baling...
Kaki sama naik cam menendang...
Kagum dengan Amani. Walaupun first time main. Skor yang diperolehi berjaya mengatasi skor Akid. Teruk Akid diBAHANkan adik-beradiknya....

Apapun ai hepi...
Sebab dapat habiskan masa bersama anak2...
Walaupun perabihkan duit :)
Janji hepi..................

p/s: Tengah BZ membersihkan sawang...



4 comments:

Mama Zharfan said...

besh dpt spend masa dgn family

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Ezna said...

u......ni pehal muhammad taufiq ni? ayat sama utk semua blog ker?? :P Ayu..u main kat mana??

mummymer said...

yeszaaa semua tempat dia belasah suka baca blog kite..:)