Monday, March 17, 2014

Table Talk Bersama Majalah Herworld

Banyak entry dalam draft perlu disiapkan :p
Isk sik, selagi masalah pindah umah ni tak setel, selagi tulah banyak keje blogging saya tergendala..
Apapun semangat nak hapdet tu tetap ada hokeh!
Saya ada dapat jemputan untuk menyertai Table Talk anjuran majalah Herworld baru-baru ni.
Biasanya saya buat tak tahu jer ngan email daru Herworld *ngeeeeeeeeee
Tapi sebab topik die "parenting"
So saya agak teruja sikit bila ianya berkaitan dengan topik anak.
Kali ni lokasi diskusi bertempat di sebuah restoran dalam dalam Jaya 1.
Ramai juga orang pada malam itu.
Agak bising sikit.
Saya pilih taco dan dessert die macam "puding gula hangus" tapi ianya versi Mexico.
Ada juga makanan-makanan ringgan lain yang dihidangkan.
Tapi tumpuan kami lebih kepada perkongsian kisah dari ibu-ibu hebat disini.
Memang kagum saya, selain daripada dapat bertukar2 pendapat..
Paling besh banyak ilmu baruu tentang 'parenting' dapat saya belajar :) :)
Terutamanya mengingatkan saya tentang "hanya ibu yang memahami anaknya sendiri dan bukannya orang lain. Tidak perlu ikut tunjuk mana-mana pihak mengajar kepada kita cara mendidik anak. Kerana sebagai ibu kita pasti tahu yang terbaik buat anak"

My doter si Amani ni ikut sekali.
2 jam pertama molek lagi budi pekerti..
Lepas tu memang meragam nak balik...

Apapun terima kasih team herworld atas jemputan...

2 comments:

Mama Zharfan said...

besh tu dpt join event gini :)

Ezna said...

wahhh amani mkn cup cake...aunty suka :-)