Tuesday, April 8, 2014

Guardian : My Date With Beauty

Hari minggu yang lepas, saya merendet ngan anak2 ke 1 Utama. Since my Yana die ada latihan kawat kaki seawal pukul 7 pagi lepas tu Afiq pulak ada latihan karate bermula kul 2 petang. So saya dan aanak2 yang lain kitaorang pakat2 berpoya di 1 Utama. Sambil tu mencuci mata kat Karnival Tahunan Guardian kannnnnnn. Saya sampai dalam kul 10 pagi +++...
See bukan main panjang barisan pelanggan yang nak masuk karnival ni. Ekceli dowang ni beratur antara sebab lain nak amik goodies bag dan juga nak makeover FOC. Saper tak nak kan. So kalau nak benda percuma silalah beratur walaupun terpaksa menunggu lama.
See, ni makeover bagi mereka yang berhijab. Kita buat tang muka jaaa...

Ramai juga yang trim rambut memasing. Memang cantek dari biase!
Banyak booth produk kecantikan dan kesihatan yang dijual dengan harga begitu murah. Kiranya "value for money". Apatah lagi kalau kita memang menggunaka produk tersbut. Tapi saya takdelah sangat terror bab membeli barangan kecantikan. Kalau ada dalam simpanan semuanya jenis stok2 asas jaaa..
Kejap jer berada di situ. Setel meronda terus ke Toy'rus dan Tamiya. My boys dah lama pasang misi nak mengetuk mummy dier dengan keta permainan baru. Wa orait jaaaa....nanti claim ngan tu Encik Somi yang gigih carik rezeki. Hahahahahahahahahaha.

Bini yang tiada perasaan belas kasihan;

4 comments:

Falsya said...

Oooo patut la ari sabtu gie one u tgk ramaj org bermakeup2..

shamiera osment said...

best jugak ek goodies bag tu..ade vitamin..

Mama Zharfan said...

besh kalau dpt make over heheh

anak Wan Salleh said...

banyak jugak goodies dia bagi Ayu