Wednesday, May 28, 2014

Poney Warehouse, First Time Terjah...

Siyesly, first time saya pergi Poney Sale...
Sebab biasanya saya beli kat JUSCO jer...
My Amani suka sangat dengan suar Poney ni...
Material dier pun besh...
Tapi kalau saya sendiri, saya suka jenama POLO (selalu ada sale kat SOGO), harga lagi murah kih kih
 
See antara harga yang ditawarkan...
Tapi kalau ikut harga asal 2-3 kali ganda mahalnya...
Sebab PONEY ni cam jenama baju kanak2 yang agak dikenali...
So, dapat rege camni agak murah...
Walaupun macam tak berapa ramai...
Tapi setiap orang yang datang pasti memborong berhelai2 :)
Saya membeli ini jer... tak sampai seratus pun...
Untuk blanket baby dalam kotak--5 hengget (murah tak? ngeee)
Baju 2 pasang untuk my Amani (2 pasang die jual RM59)
Dan shirt untuk Akid (RM19)... suka kaler biru kuning ni...

Okla... takdelah sakan membeli sangat...
Zaman sekarang kena berbelanja dengan berhemah...
Beli kerna perlu bukan kerna nafsu :p 
Iya idok?

1 comment:

Mama Zharfan said...

waaaa sgt murah tu ayu!! berbaloi2!!