Thursday, May 29, 2014

Promosi Kasut Basketball Adidas, Murah uolls!

Saya bukannya kaki butik sukan pun...
Paling kerap masuk Al-Ikhsan...
Sebab banyak variasi barangan sukan ditawarkan di situ...
Tapi bila ADIDAS ada buat promosi...
Harga agak murah dan berbaloi untuk jenama sehebat ADIDAS...
Saya pun heret my laki... ehhh my laki yang heret saya sebenarnya ya hahaha
Terutama untuk mereka yang bergelar pelajar dan kanak2...
Terembat jugak kasut ni buat my Anaqi... RM79 hengget jer..
Dari harga asal RM180 lebeh...
Anaqi kata die tak reti sangat main basketball...
Saya kata "Ok fine, pakai kasut ni buat jalan2 di musim raya..."
Redho ya anak...
Biar beza fungsinya... gaya nak meraya tu tetap ada...
Huk huk

No comments: