Thursday, May 15, 2014

Sambutan Hari IBu Bersama Kosmo Secara Bersar-besaran di KLCC

Since dah kat area KL hari Sabtu lepas...
Sambil2 tunggu anak balik sekolah, singgah jap kat KLCC...
Lagipun kalau nak keluar KLCC masa tu tengah hujan lebat-selebatnya...
Saya memang tahu pasal promo KOSMO ni bersempena dengan hari Ibu.
Yang bestnya bawak jer masthead Kosmo 5 helai. Kalau KOSMO jual kat opis saya 60 sen jer, darab jer ngan 5... Heheheh... kalau takde leh buat pembayaran sebanyak 10 hengget.
Gi daftar untuk amik gambar bersama anak FOC...
Gambar cantek-cantek dalam studio...
Dapat hamper free lagik... Ada 400 hamper free uolls...
Dari macam2 penaja... Yang besh kalau gambar anda tu kreatif dapat rantai mutiara Rafflesia yang bernilai 5K... Untongla saper yang dapat :p
Ni mini studio... Simple tetapi menarik...
Yang besh tak perlu tunggu lelama sangat...
Sebelum amik gambar... Sila tacap tacap muka dulu... hahahaha
Antara aksi saya dan Amani from my own dslr ler...
Amai yang penat... Malas nak layan mak dier yang beria ajak berposing, kan?
Saper yang terlebey hepi? Hahahahaha...
Yang beshnya... Nurul Wahab pun datang ngan anak lelaki beliau...
Dan Nurul antara selebriti yang paling saya minat sebab sikapnya yang sangat merendah diri :)
Haruslah kan bergambar berdua :p
Saya dapat tudung Al-Humaira... warna pink yeahhhhhhhhhhhh
Dan gambar yang ada masthead KOSMO...
Leh feeling2 jadi model suratkhabar, hahahah
Berbaloi uollls!!!

2 comments:

Mama Zharfan said...

siyes besh!

Ezna said...

best tapi jauh la sikit....Kay Ell :-)