Tuesday, May 6, 2014

Whisper Cottony Clean Ternyata Memberi Perlindungan dan Keselesaan…

Whisper!!!
Yeeszaa, jenama sanitari wanita yang sememangnya sudah popular sejak saya berada di alam persekolahan lagi. Terkenal dengan kualiti yang terbaik tanpa kebocoran, mampu memberi keselesaan sepanjang hari.
Dan yang terkini Whisper telah memperkenalkan “Whisper Cottony Clean – Best cottony experience for super clean whisper protection!”
Yang menarik hati saya terdapat 2 jenis kegunaan yang bersesuaian “Long” (heavy flow) dan “Extra Long” (Extra Heavy Flow).
Apa yang menarik, perlindungan yang didatangkan bersama Whisper Cottony Clean. Ianya dilindungi secara efektif dengan keselesaan “cotton”. Selain dari rekaan pad di bahagian depan, belakang dan sisi yang menghalang kebocoran, ianya juga mempunyai lingkaran biru (dibahagian tengah) bagi penyerapan yang lebih baik. Kelebihannya sebagai pengguna Whisper, ketika datang bulan bukan sahaja selesa sepanjang masa bahkan kita tidak perlu ragu-ragu untuk melakukan aktiviti yang digemari.
Cubalah Whisper Cottony Clean – for cottony comfort and 100% leakage protection in one.

Dan tidak dinafikan kebanyakan wanita apabila datang bulan, beliau akan mengalami “sengugut” atau lebih dikenali sebagai “menstruation pain”...
Keadaan ini memang akan menyebabkan diri akan jadi lebih stress…
So, salah satu cara yang dapat mengurangkan keadaan diri stress yang dialami ialah dengan melakukan aktiiviti ringan yang dapat mengurangan regangan dan tekanan seperti “YOGA”…
Selain daripada teknik pernafasan dapat dipelajari… kena bernafas dengan betul kalau nak benar-benar mengurangkan tekanan. Sebab ianya berkait dengan hidung, mulut dan jantung...
Mengurangkan rasa regangan dan tekanan terutama dari bahagian pinggang hingga ke bawah. Bagi mereka yang datang bulan, kawasan ini sering bermasalah. So, kaedah YOGA seperti ini dapat membantu mengurangkan rasa kurang selesa di bahagian tersebut.
 Merehatkan bahagian belakang. Teknik pernafasan dan struktur tubuh memainkan peranan.
Meregangkan otot-otot dengan cara lembut. Kita akan lebih rasa selesa biarpun ketika datang bulan. Siyes, uools Tak caya? Sila tengok Yuyu comey kita ni… Sentiasa ceria ajer… 
Pehh Yuyu beraksi… J
J Pilihlah Whisper Cottony Clean sebagai rangkaian sanitari anda hari ni. Ternyata lebih selamat dengan 100% perlindungan dan selesa!

Psst: TQ to P&G Whisper Malaysia atas tajaan kami ke kelas Yoga di MYoga, memang best!!!

3 comments:

Sherry said...

hehe.. this brand long time no use.

namesherry.com

::EIDA:: said...

Eh eh pic ida pun adeeeee terselittt.. kemain aiols dok fefelingggg tuuuu ... hehehhehehe....

eyza said...

Salam kenal.. x sempat berborak masa event hari tu.. tapi best jugak kan kalau selalu buat aktiviti macam ni.. :)