Saturday, June 14, 2014

Misi dan Imej Terbaru Ronald McDonald Memberi Kelainan

Siapa yang tak kenal dengan Ronald McDonald??
Ikon yang mewakili McD sekian lama yang membawa pengertian - magik dan kebahagiaan 
menerusi acara-acara yang menjadi inspirasi setiap kali dianjurkan.

Dan kali ini bertempat di One Utama, McD membawakan Ronald McDonald bersama-sama 
si cilik yang datang berbelanja di sini merasai gelongsor di musim salji.

Ternyata kanak-kanak yang datang ke sini, tidak melepaskan mencuba 
dan merasai sendiri pengalaman bermain salji.
 Ianya benar-benar memberi keseronokan!
 Selain daripada bermain salji, pengunjung boleh bergambar di photo booth yang disediakan
dan juga berpeluang merakam memori bersama #RonaldMcDonald:)
Dan jika uolls perasan, imej #RonaldMcDonald juga diberikan kelainan...
Terkini Ronald  berpakaian seluar kargo dan vest kuning bersama dengan baju ala2 rugby berbelang putih. Dan kasut still maintain warna merah yang sama!
Sememangnya tidak dinafikan, variasi hidangan di McD sentiasa menepati citarasa pilihan famili dan pastinya memberi kegembiraan apabila dapat menikmati makanan digemari bersama-sama mereka yang dikasihi!

Psssst: Kalau uolls nak main snow di dalam mall, leh datang 1 utama,  esok 15hb June ada lagik!

5 comments:

Shark Kay said...

bleh jugak main snow kt malaysia.
mcm kt shoping complex abu dhabi ada glonsor snow ni.

5 little angels said...

Very cold but a good experience

5 little angels said...

Very cold but a good experience

shaiful sifu said...

Takut tengok si mamat baju kuning :D

Mama Zharfan said...

i love snow!!