Wednesday, June 18, 2014

Pembukaan Premium Butik XES : Memperkenalkan Koleksi Musim Panas 2014

 
Uolls.....
Saja nak kasi sentap kat semua orang....
Kisah XES lagik....
Waduh...ai tak pernah failed meminati koleksi keluaran XES ni...
Sebab dijamin koleksi kasut yang ditawarkan---selesa dan ada gaya!
Handbag pula - rekaan cantik, sering sahaja memberikan kelainan..

So, bila dapat jemputan pelancaran koleksi terbaru...
Ai angkat tangan tinggi!!
Sesi mencuci mata uolls...
Rugi kalau tak pergi, hihihi

Dan kali ni...
Ai nak  uolls pulak yang cuci-cuci mata..
Kalau berminat silalah ke XES, gi cuci dompet pulak, hihihih
Summer Casual Platform (RM59.90)
MAca,-macam warna dan rekaan Summer Ballerinas (RM49.90)
Ai suka yang merah tu...Summemr Princess CAsual (RM59.90)
Summer Ballerinas lagik (RM49.90)
Summer Princess Casual (RM59.90)...
Ai selitkan koleksi Safari bagi pencinta harimau bintang :p
Handbag pelbagai rekaan uollls....
Kalerful......
Summer fisherman shoes (RM99.90) + Summer Gladiator Flip-Flops (RM99.90)
Kasut for the kids (errkkk ni sepanjang musim ya, tak tergolong dalam koleksi Summer 2014 ya)
Lawa tak...I got this for my hubby...

Me dan bloggers lain posing bersama2 Cik Sabrina gorjes dari XES...
Thanks Sab! for inviting me :)
Seronoknya bila musim panas....
Kita bergaya relaks...
dengan koleksi terbaru XES!!!

Cepat uolls....singgah mana2 Butik Premium XES yang dibuka setiap hari dari pukul 10 pagi hingga 7 malam...dengan pelbagai rekaan terkini..variasi kasut selesa dipakai dikaki..beg versatil cantik digaya setiap hari...paling penting harga berpatutan penjimatan berbelanja dirasai!!!


4 comments:

Sherry said...

hehe.. almost lost finding this boutique but actually is not very far. I can see it is near only as I makan near there before. :D

nice pics shots :D

hehe..

Shark Kay said...

bleh dh ni riik risik untuk raya.

Kereta Sewa Selangor & KL said...

Ada yang cantik dan sedap pkai peminat beli brand ni dulu murah.

Mama Zharfan said...

byk gak choice tu ;)