Thursday, August 28, 2014

Celebrate Belated Besday... Janji Ada Kek Leh Celebrate :p

Besday Akid - 29/7... Afiq 18/8... dah lama lepas...
Nak masuk penghujung bulan 8 baru terhegeh-hegeh nak celebrate, kih kih...
Sampai ai pun kompius... Perlukah ianya dimasukkan dalam blog?
Since gambar dah ada dan ianya baru jer berlaku (celebrate), layonnn jaa.
Ok sekali harung celebrate besday 2 anak sekali...
Bukan hanya dapat "save budget" bahkan dapat mengajar anak-anak ai erti berkongsi hari jadi dalam satu hari, hahahah (kemut seh mak pak dier ni).
Nyanyian ramai-ramai yang disertai 6 adik-beradik...
Tetap kuat dan meriah, tak perlu nak jemput jiran tertangga untuk bernyanyi sama :p
Potong amik syarat...
Makan kek as dessert untuk makan malam ari tu ya...
Seronok dan meriah jugak...
Janji celebrate biarpun belated!

4 comments:

Falsya said...

kek coklat???..owh no!!...

Mama Zharfan said...

yg penting mesti ada kek ;) and anak2 happy ;)

Mayang ABDUL RAZAK said...

epi besday akid & afid

Mayang ABDUL RAZAK said...
This comment has been removed by the author.