Wednesday, August 13, 2014

Mainan Terkini Khas Buat Gegurl!

Uolls... Ni ketagihan my Yana lately...
Masa mula2 die gigih menggunakan alatan ni...
Saya tengok cam alat permainan nak melastik jer...
Dahlah dengan banyak getah yang kalerful cenggini...
Duk fikir nak buat ikat rambut dier yang pendek tu ke?
Lepas tu My Yana pun mendemo macamana ghupanya alatan ini berfungsi...
Wah kagum... Cantek jadi gelang kalerful!
Banyak pasang dah my Yana buat...
Ekceli bukan design ni jer boleh buat... Banyak lagi...
Tapi ni yang paling dier terror melakukannya, hahaha
Harga set nak buat gelang ni, kalau tak silap RM3.90...
Dan boleh hasilkan banyak gelang...

Ok lah kan? Zaman umur die sekarang dah tak main ikat getah rambut kat anak patung...
Ikat getah buat gelang pulak :)

3 comments:

Mama Zharfan said...

waaa menariknya!!

Aishah Megahasz said...

Okla dari mengadap gajet saja.....jadi kreatif skit. Gelang cun!

Nad MamaZN said...

oo menda ni la saya tgk malam tadi kt ig aaron aziz..anak dia yg girl tu buat bisnes jual gelang ni..