Sunday, August 31, 2014

Mekap dan Photoshoot Bersama Rakan Mengjemah Satu Pengalaman Yang Indah :)

Ai nampak my blogger fren "nukilan si kenit" naik entri ni..
Ai pun sibuk gak nak naik, ha ha..
Eksaited kooo...

Apapun sorry atas tajuk posting yang kaedahnya terlalu panjang..
Cam biasa ai memang failed nak meringkaskan ayat penyata yang panjang..

Dipendekkan citer, ai dan ada beberapa blogger yang telah berjaya mencecah umur 30 tahun ke atas..
Isk terasa tue dah..
Terpilih untuk mencuba satu produk terbaru dari LOREAL
Produk apakah itu..ok yang itu nanti ai reveal tapi bukan sekarang ler..
 Cuci mata saya di sini..
Banyak betul barangan LOREAL ni di pasaran ghupanya :)
 Mula-mula kita belajar bagaimana nak menggunakan produk tersebut dengan betul..
Mudah jer uollls..janji kena rajin...
 Mula-mula kena tacap muka tu kasi berseri..
 See muka ai sebelum ditacap ada sikit macam zombie, hahahahah
 Lepastu bersedia untuk diphotoshoot kan...
Gambar ni blur..sebab ai memang tengah blur
 Mula-mula kena amik cara tegak ala2 menyanyi lagu kebangsaan...
Lepas tu dari sisi, ecece..

Lepas tu gambar freestyle..
Tak sempat nak dirakamkan :P
Kak Lily tukang amik gambar dah larik gi amik wefie..reramai kat situ....
Hahahahahhahaha..

Apapun best juga, biarpun tak sampai sejam..
Dapat mengjemah ngan rakan-rakan blogger 30-AN memang FUN!

:p
Salam Kemerdekaan!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Mama Zharfan said...

Beshnya!!

Sherry said...

pampering day for mommy :D

Miera Nadhirah Tan said...

Huhuhu...bestnyer.. lepas ni tambahlah cantik dan ayu.....

Rosmiza Ali said...

Menarik nih! Ada next entri utk kesinambungan entri ni.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™