Thursday, August 21, 2014

Sesi Bermalas-malasan Sepanjang Hari Menonton TV

Berada di rumah sepanjang hari sambil menonton TV memang jarang sekali saya buat.
Selalunya biarpun berada di rumah ada sahaja perkara yang hendak dilangsaikan.
Seronoknya kali ini saya dapa bersenggol-senggolan ngan si kenit ni...

Memikirkan betapa masa berlalu..
Sekejap jer rasanya dapat bersama ngan si kenit...
Hmmm...
Dahlah nursery yang dah booking takde kosong lagi...
Ada jer yang ai akan sambung cuti...
Dah dekat penghujung tahun, banyaklah pula perkara yang disetelkan...
Adoihai...

Nak story tentang my Ameer lately ni...
Memang dah tak nak berbungkus...
Tapi yang payahnya...
Die suka baring berpeluk...
So, yang sering jadi mangsa patung Doraemon besaq ni.
Ni memang feveret lepaking my Ameer...
Dan paling besh bila abang si Ameer my Anaqi...
Die suka peluk Ameer sambil tengok TV...

Puas dah ai membebel...
Dah jadi tabiat adik tu keje baring nak berpeluk jer.
Nanti esok bila kena hantar kat nursery, payah jadinya :(

Tapi bila semalam, saya nampak Nadia share sesuatu mengenai bayi yang suka melekap...
Baru saya paham...
Tabiat kebanyakan bayi rupanya... :)

6 comments:

Illy Ariffin said...

rindu peluk newborn :) baby sofea da tegak sbeba da 3 bulan lebih.. cepat jer masa berlalu

Mama Zharfan said...

Comeyyy

Ezna said...

anaqi peluk adik ala ala teddy bear lettew :-)

Nadya Bubble said...

Comelnya gambar first tu!

Miera Nadhirah Tan said...

best benar.... so cute tengok baby tidur atas Doraemon... hehehe.. rasa macam nak peluk dua2

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak dah sihat ke? suzz pun cam dah sihat je.. berjemaah berpantang ye? hihi