Wednesday, August 27, 2014

Sesi Gather2 Bersama Lisa Surihani Sambil Mencuci Mata Di The Body Shop

Ok, saya tak membeli pun barang dari kedai The Body Shop..
Kebetulan malam sebelum hari kejadian, saya nampak satu posting dari FB mengenai peraduan kenapa saya hendak bertemu Lisa Surihani...dan saya terus menyertaiya :)

Dan malam tu juga saya tahu terpilih untuk bertemu Lisa..hepi gitew...

The Body Shop antara kedai pilihan setiap kali saya kuar shopping sendirian atau bersama rakan..
Kalau zaman sekolah menengah memang saya pembeli tegar perfume white musk dari Body Shop ni..
Selain daripada baunya yang wangi harga die juga agak murah so sangat praktikal untuk budget budak sekolah bawah umur 18 tahun heheh

Tapi zaman la ni, The Body Shop dah makin maju..
Bukan hanya ada perfume semata...
Bahkan dah macam pasaraya komestik dan kelengkapan kecantikan wanita..
Semuanya ada..

Cer try tengok..
Krim tangan dari pelbagai koleksi...
Didatangkan dengan promosi sebegini..
Bila membeli terasa berbaloi2 sekali :)

Dengan pelbagai pek dan saiz..
Saya paling suka koleksi mini..
Senang dibawa ke sana ke mari..

Khas buat lelaki :)
Peminat2 vege, hahahaha
bukan setakat makan jer, pakai pun boleh..sayur ohh sayur..
Kalau uolls perasan kat kad kecik hitam tu..
Dia ada tulis, "perkhidmatan penghantaran"...
Pehhhh..boleh order dan request untuk dihantar..
Oit sfirst time kot ai dengar kedai cenggini buat delivery..
Sebelum ni hanya ingat makanan, baju yang didobi, bunga selambak, barang dapur jer boleh dihantar..
Kagum :)
Paling suka bila ada promosi dengan beg kiut miut cenggini..
Tempting!
Lisa Surihani bersama kembarnya yang muka tak sama, saiz yang jauh beza dan tak sama usia..
Keh keh keh..
Alololo comynya Mrs Yusri ni :)
Alololo goodies saya bawak balik bersama sekaki payung (tiada dalam gambar) yang abis dilenjan oleh my anak di luar rumah.

3 comments:

Mama Zharfan said...

Goodies tu besh!!

Sherry said...

wah closed up with Lisa, so pretty both of you :D

nice shot :D

Rosmiza Ali said...

Alamak.. Bestnya dapat goodies! ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™