Thursday, September 4, 2014

Riang Ria Raya Bersama Nuffnangers Yang Terchenta

                               

Dalam banyak-banyak invitation jamuan hari raya..
Perlawaan dari Nuffnang yang paling ai teruja (chewaaaaaaaah)


Majlis diadakan di Wakaka The Bungalow di Jalan Dungun Damansara Height. 
Acara bermula seawal 3 petang. 
Dibawah pokok rendang dihias cantik..
Boleh bergambar sakan dengan pelbagai props menarik

                                 
Ala-ala posing  cam anak dara malu-malu
Tengok gambar ni rasa nak lempang diri sendiri, kah kah

Adapun tujuan berada di sini selain daripada meraikan hari raya bersama teman-teman (al-maklumla ai raya sebulan). See see ai jumpa ngan amy (mama tisya), ada bergambar juga dengan liza, terserempak dengan Yuyu dan ramai lagi...

Termasuklah Ruby...dengan baby Adam dan somi :)


Meninggalkan kata-kata indah sini...
Saya mampu tulis "selamat Hari Raya"...hilang kata-kata, takde idea sebenarnya

selain daripada aktiviti posing saja-saja..
Ada juga posing dan bawak balik hadiah dengan gembira :)

Ini adalah posing sasja-saja, harap maklum..
Tapi sebenarnya ada acara pertandingan main congkak dan batu seremban...
Memang klasik bernostalgia :)


Di booth AmbiPur ni...
Disusun beberapa pewangi rumah yang sememangnya wangi belaka..
Kita pilih varian yang digemari, lepas tu "posing"

Upload terus dalam instagram, sebab ada ganjaran yang ditawarkan..

UMobile ada meneyediakan photobooth untuk nuffnangers yang hadir...
Booth antara yang mendapat perhatian...
Aishh kena beratur panjang...
See Kak Ceera beraksi...


Comeykan :)

Acara Santai, Main Games memang sangat dinantikan..
Dan paling banyak mendapat perhatian..
MC yang selamba menjadikan acara berlangsung dengan santai dan seronok.
Bila dah namanya blogger akan berkelipan sana-sini cahaya dari lensa...

Anatara aksi yang menarik sepanjang acara...
Bergaya dalam kumpulan bersama AmbiPur...meletopps

Ai join game ni...
Lekat sticky note kat dahi..tiup sampai jatuh..nak terjuih bibir air tiup tau, hahahahaha

Ada juga games dari UMobile, seperti kita call rakan kita dan tanyay satu soalan mengenai UMobile..OK, time ni ai dah OTW balik umah...tiba2 dapat call dari Jane..Die tanya soalan "Apakah warna rasmi UMobile?" (lebih kurang gitu soalannya)--I jawab "Orange"...cool gitew jawab tak panik langsung, hikhik
Yessza lepaking bersama buddies!!
Kak PIlla dan Ceera dah ready nak demo masak..
Ai rasa dari dowang sampai, dah siap-siap bahan..
Kiorang kat situ memang dah eksaited nak rasa masakan Kak Pilla

gigih memasak, hehe
sambil makan sempat lagi posing-posing :)

Nom nom nom reramai.....
Meriah....

Adik manes ni menang S5, bertuah badan...



Saya menang ole2 dari UMobile dan sekaki payung Nuffnang..
Hepi hepi...


Merahnya sambutan #NNRaya,
Sakan melaram cantik bergaya,
Pelbagai juadah bersama menjamu selera,
Ukhwah terjalin sesama blogger.

3 comments:

mama tisya said...

kalo stay lama lg byk bw pulang adiah..wah dpt soklan dr umobile ye

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

WAHHH GIGIH PEGI

Mama Zharfan said...

Syok!!