Monday, September 15, 2014

The BIG Cleo Shoe Drop, First Time Gue Join...

Walaweh korunk..
First time gue masuk campur event ini..

Itupun atas pengaruh secara konsisten oleh kakak kawasan Ziema Iarza yang hapdet tak abis2 kat FB 'tentang lokasi dan acara yang dijalankan"..
Ok fine, paginyer acara di MV, memang gue takleh join sebab gue terikat dengan aktiviti lain..
Tapi slot yang kedua tu..
Gue masih 50-50, sebab pemyakit MALAS tu masih menggunung tinggi...
Setel antar anak gi karate..
Gue terpergi jua..kali ni kat Sunway Piramid pukul 3 petang..Gue sampai lagi 10 minit pukul 3 :)


Ni nombor gue dapat..
Tapi ekceli 200 pertama tu untuk semua kasut yang diagihkan di MV
Kiranya di Sunway Piramid gue nombor 70..
Oklah tak...ada 200 pasang akan diberikan kat situ.. :)
Siap ada kereta promosi..
alololo ini kiut hokeh
Oh ya korunk...
Ni kasut yang diberikan percuma di MV
Gambar kasut gue rembat dai FB Sherliza :)
Host yang memeriahkan suasana.....
Sakan melayan kitaorang, so masa menunggu memang tak terasa lama..
Ramai tak ramai manusia yang meminati majalah Cleo errk plus kasut percuma, hahahah

Dilepaskan setiap 10 orang untuk 5 minit..
Pilih kasut terus pakai...
Pehhh naik terus pilih-pilih agak muat dengan saiz kaki terus rembat, cenggitu...



Masa kat Sunway yang beshnya banyak "snickers" dan wedges...
Jenama Reebok, Hush Puppies...Tamio, Carlo Rino, Lewre...
Kasut tinggi bertumit berinci pun ada uolllss...
Gigih betul si Erfan pilih kasut, haahahahahah
Walaupun yang beratur hanya 3 lelaki termasuk Erfan..
Beliau tetap mahu merembat 1 kasut perempuan secara percuma.
Bagi kakak saya pun OK gak...
Memang sempoi Erfan!!!
Ke ko nak kasi makwe, saja nak cover line cakap nak kasi kakak, hahahaha

Ni ai punya..
Gigih 2 kali beratur...
Dapat 2 kasut, ngeeeeeeeeee
Dasar maknya Sin Chan kannnn

Ni kakak kawasan punya...kak Zie...
Ni dah macam Mak Sin Chan Kuasa Tiga, Ultraman Mebius pun seram, hahahahahah...

4 comments:

Wansteddy Tales said...

serius besh!

ziema Iarza said...

Ha ha Ha Ha Ha Ha Ayuuuuuuuuuu..... Malu hakak kawasan tau!

Zuraini Zuraini said...

Wah bestnya....kasut free

Zuraini Zuraini said...

Wah bestnya....kasut free