Tuesday, October 28, 2014

Edzian Day! Jom Kepohchi Apa YAng Ai Beli

Ai memang peminat tegar gaun ala-ala jubah errkkkk jubah ala-ala gaun dari EDz...
Isk mana-mana ler pun...
Ianya berkonsep ala skirt kembang siap ngan blouse terus..cam gaun...
Tapi bagi ai, kadang2 baju Edz ni ala2 jubah moden jugak...
Dan harga pakaian di EDZ memang agak berbisa sedikit tapi tak seteruklah jenama yang sudah gah punyai nama. Masih dilingkungan mampu dibeli dan dimiliki, gitewww...
So bila EDZ.com.my buat sale besar-besaran di dua cawangan...
Memang ai aim lah untuk terjah..
Apatah lagi salah satu cawangannya ada di Shah Alam :p

So, last week saya berkesempatan ke sana ya...
Ke EDZ cawangan Shah Alam seksyen 7 :)
Memang nampak esklusifkan butik ini..
Ai like, hehehehe..
Paling suka ruang fitting room dier..
Besar dan dilengkapi cermin yang besar gabak!
Dan setiap pelanggan yang mencuba, pasti mengibas-ngibas gaun dowang depan cermin..
So, masa hari kejadian ai takdelah beria-ia join mengibas2..
Apatah lagi nak amik gambar bagai..
Ingat jakun apa tengok orang posing2 depan cermin, hahaha..

So..dipendekkan citer entri..
Ai terbelilah belt yang so suwit bila mak pakai nampak gorjes perasan muda...
Hok alohhh....hahahahah
 
Diikuti dengan beberapa selingan gaun yang cantik di mata-mata dan murah-murah sahaja..
Uolls takkan dapat harga yang dibeli pada hari kejadian jika dibandingkan dengan harga didalam websitenya sekarang...
Ai memang gelojoh uolls, mula2 pasang niat nak beli satu tiba-tiba tersambar dua...huhuhu
Dan dihujung tu, shawl burung hantu yang kiut bila ai pakai jejalan..

Hahahahahahahahah...

Oits penat kot...
Nak promosikan pasal EDZ, banyaknya tulis perkara yang merasakan diri itu begitu perasan sekali..
Dem...

Challo betty!

5 comments:

Merlyn Hasshim said...
This comment has been removed by the author.
Merlyn Hasshim said...

er type comment baru, tadi typo. Kate dress on sale tak? dah lama berkenan, tapi rega dia $$$$

AyuArjuna BiGoshh said...

merlyn time sale edzian tu mmg boleh less up to 60%..

tgk kat web semua dah harga normal

Mama Zharfan said...

Nmpk cun dress tu
.cer try posing2 nak tgk dress yg u beli tu...

Azyyati Liah said...

Azie pun suka ke Seksyen 7. HEAVEN! Tapi tak pernah masuk EDZ. Next time nak cuba masuk la :) Thanx sis.