Thursday, October 2, 2014

ICE-Watch Koleksi Jam Penuh Gaya Rekaan Ceria!

ICE-WATCH!!!
Kegilaan terhadap jam yang berasal daripada negara Belgium ini sememangnya tidak dinafikan. Trendy, cantik bergaya dan punyai "kelas" beridentiti tidak hairanlah jenama ini sentiasa menjadi perhatian selebriti dan juga masyarakat di Asia dan seluruh dunia.

Mengikuti perkembangan trend semasa, ICE-WATCH sentiasa hadir dengan koleksi yang menarik dan paling penting harga yang ditawarkan adalah mampu milik untuk jenama yang setaraf dengan dengan jenama mewah yang lain.

Untuk koleksi terkini ICE-WATCH telah bergabung bersama dengan Habib Jewels, ICE-WATCH dan juga PANDORA telah melancarkan HIP (gabungan dari H-habib, I-Ice Watch dan P-Pandora), pameran yang menampilkan koleksi-koleksi ICE-WATCH di Curve Centre Court dari sekarang sehingga 6 Oktober 2014. Yang paling besh uolls, di Pameran HIP terdapat banyak koleksi jam ICE-WATCH yang menarik dengan harga yang sangat berpatutan!

Turut menyertai di hari pelancaran koleksi terkini ICE-WATCH iaitu "ice-y" pengasas jam ICE-WATCH Mr Jean-Pierre Lutgen (tengah), Dato' Meer (dua dari kiri), duta dari negara Belgium dan beberapa orang ternama yang terlibat secara tidak langsung dengan majlis pelancaran.

Melihat pada koleksi jam ICE-WATCH yang bervariasi rekaan dan warna memberi peluang kepada penggaya untuk bertukar gaya mengikut mood dan acara yang disertai.

Dengan warna yang ceria dan rekaan yang ada gaya menjadikan penggaya itu jelas dan memahami tentang "cara bergaya dengan sempurna" :=)

menurut Mr Lutgen, jenama ICE-WATCH ini melambangkan nilai-nilai yang berkaitan dengan unsur "ais" itu sendiri iaitu, ketelusan dan kesucian yang diserikan lagi bersama tabung lutsinar. Dan dari Dato' Meer sendiri mengharapkan dengan penggabungan dua usahawan "ICE WATCH" dan "HABIB" memberi potensi besar untuk menerokai pasaran dan juga bersama mewarnai kehidupan masyarakat di Malaysia.

Turut menggayakan koleksi terkini ICE-WATCH adalah selebriti Elfira Loy dan Ayu OIAM. Menurut Elfira beliau ada banyak koleksi jam dari jenama ICE-WATCH, dan beliau sering bertukar-tukar pemakaian jam dari jenama yang diminati itu mengikut mood dan kesesuaian pakaian yang diperagakan.

Dan juga selebriti lelaki ini, turut sama gembira dapat menggayakan koleksi dari ICE-WATCH.

Antara koleksi jam ICE-WATCH yang menarik, plissssss cikedaut :=)
 Koleksi ICE-WATCH BMW Motorsport!! yang sporty dan inovatif

 Koleksi Ice-Canvas, nampak genius beridentiti..

 Koleksi Ice-Chamallow, didatangkan dengan pelbagai warna yang trendy memikat hati.

 Koleksi Ice-Checks, versi corak kotak-kotak dengan gabungan warna yang menarik

Koleksi Ice-Denim, rugged dan praktikal : =)

 Koleksi Ice-Elegant, "Elegan dan Simple".
..
 Koleksi Ice-Glam Forest, memang glamour uolls!!
Terdapat juga dalam warna-warna pastel..

 Koleksi Ice-Glow 2014, memang glowing uollls....

 Koleksi Ice-Ola...
Walla so stunning!!

 Koleksi Ice-Polo, lebih santai namun ciri kemewahan begitu terserlah..

Koleksi Ice-Sweety...yang sangat sweet ...

CHANGE YOU CAN!!!

Yessza bersama pelbagai koleksi ICE-WATCH yang menarik, super trendy dengan harga yang mampu dibeli!

Keterangan lanjut boleh layari.......


5 comments:

Ainniah Zulkefli said...

Huis, cun2 ceria2 la jam HIP ni. I loike!!! Mahal tak? Hehe...

Tumpang lalu...

Jemput ke blog saya. Update terbaru pasal Health Benefits of breastfeeding :)

http://menowizme.blogspot.com/2014/10/health-benefits-of-breastfeeding-for.html

Mama Zharfan said...

i suka icewatch..kalau dpt hadiah memang besh lah

Falsya said...

Huwaaaaaa..nak nak nak..itu hari dh dioffer tp mcm mahaalllllllll terus mcm xsanggup..ujung thn dpt bonus nak beli la..;))))

Zefa NorAsmara said...

Cun2 semua pilihan yg ada.. Tinggal tgk bajet, cun ke tak je.. ;-)

Miera Nadhirah Tan said...

nice.... dan sangat berpatutan.... semua mampu milik... nak plan tengok bulan depan nak target jam yang mana pulak... huhuhu