Wednesday, October 15, 2014

Untuk Lebih V-Shape, Revitalift Dari Loreal dapat Membantu!



Produk terbaru dari LOREAL iaitu Revitalift,
Menjadikan muka lebih tirus tiada lagi dagu berlapis! 

Sebelum mengunakan Revitalift, dagu saya memang berlapis-lapis...
Al-maklumlah gigih makan tak berhenti, potongan badan pun lari dah ghupa ai time tu cam kuih lapis, kih kih...
See...biarpun jauh...still kelihatan my lovely "double chin"

Pakai produk muka memang kena ada inisiatif dari diri..
Pagi dan malam setiap hari..
Barulah wajah berseri-seri..
Chewahhhh hi hi hi...


Krim dier bila kita sapu di muka efeknya memang terasa lembut betul muka...
Very soft..
Dan saya suka bau natural Revitalift..

Ai guna produk-produk diatas untuk masa 2 minggu..
See see..
Kenalkan wajah Ayu Rafikah terbaru, errk bukan Ayu Raudhah hokeh!
Walaupun kalau dibandingkan dengan muka Ayu Raudhah yang cuns itu memanglah jauh panggang dari api..
Hahahahahha
Tapi untuk kepuasan diri..
Ai dah hepi ...  :=)

Ada nampak cam budak kolej tak...??
Hahaha

Peringatan: Harap maaf, janganlah uolls muntah sebesen sebab kereperasanan ai yang meluap-luap ni (kih kih) Apapun..Siyes..saya memang suka produk Revitalift ni...sebab ianya betul2 memang memberi kesan terhadap wajah yang agak ketara..Muka lebih runcing giteww

Uolls, boleh dapatkan Revitalift di semua kedai farmasi dan pasaraya yang berdekatan :=)

5 comments:

- zuriey - said...

wah runcing la dagu akak lepas ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

LEPAS NIE SELFIE SELALU EK..POST KAT fb...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

LEPAS NIE SELFIE SELALU EK..POST KAT fb...

Miera Nadhirah Tan said...

Wooohooo nanti nampak Ayu semakin lawa lah....

Miera Nadhirah Tan said...

Wooohooo nanti nampak Ayu semakin lawa lah....