Wednesday, November 26, 2014

Butik H&M Syurga Berbelanja Bagi Mereka Yang Suka Bergaya

 Saya tahu kehadiran butik ini sudah lama di Malaysia. Cuma ketika itu saya belum ada peluang berbelanja di sini...hmm al-maklum tengok dari luar butik jelas ianya punyai kelas tersendiri..ai so segan ler
 Banyak koleksi menarik disusun mengikut kategori seperti kanak2 dan dewasa (lelaki dan perempuan).

 Harga yang ditawarkan sangat berpatutan Saya paling suka di bahagian 'mark down price'. Memang berbaloi harga dier uolls
 Koleksi lelaki juga boleh tahan. Rambang mata nak memilih baju untuk my laki.

Ni belum bahagian kanak-kanak. Boleh hilang ingatan kat situ kejap.
Total damage dalam 400 lebih. Bolehla.. Untuk ahli keluarga yang ramai dapat sepasang sorang, mihmih

Apatah lagi bila soping ngan gift card memang senyum lebih panjang dari biasa..

2 comments:

Merlyn Hasshim said...

shopping memang best, nak-nak pakai gift card. "kerosakan" yg sungguh berbaloi!

Mama Zharfan said...

kira mcm FOC tu heheh
kat UK..butik ni kira tempat mampu beli/affordable utk shopping gitu ;) sama standard dgn primark-->>adehh tiba2 rindu nak shopping2 kat UK ;)