Friday, November 7, 2014

Mencintaimu Waduh Waduh

Ai was here!
Last minute uolls...
Ai rasa banyak kali PIC dari Bright Networks call untuk mendapat persetujuan ai untuk menghadiri majlis...
Tapi kebetulan pagi tu ai tak berapa sihat (BP tinggi pulak), dapat MC..so gigih juga menghadiri :)

Sebenarnya banyak sebab juga rasa nak menghadiri majlis ni begitu tinggi..
Pertamanya..
Ai lately agak down dengan banyak masalah kerja bertimbum..
Hari tu kan cuti 3 bulan..
So memang mood ke laut jaa...

So bila dapat menghadiri PG..
Memang hepi jugakler..ianya macam pemangkin bagi jiwa yang dah mati...
chewahhhhh ayat ko....

Meniup semangat bagi melihat orang2 yang berjaya meraikan kejayaan mereka..
Sekaligus mampu memotivasikan diri, hehehe

PG kali sangat esklusif..
Tu pasallah ianya ditunda 3 kali, hehehe
Pertamanya ianya dihadiri menteri..
Dihadiri pemenang dan media 3 kali ganda ramainya dari pemenang..
Ada artis..(errk tu macam biasa jer)..
Ada goodies bag yang ohsem..
Ada minum petang yang sedap..giler tak sedap menteri datang makan sekali, hehe
Sebab peraduan ini dianjurkan oleh syarikat penerbitan drama dan filem yang fofular di Malaysia-BRIGHT Networks, Penerbit tersohor Raja Alawiyah!

Malas nak bebel panjang2 di hari Jumaat..
Biarlah gambar sahaja yang berbicara..hoho

Pemenang utama ya...jumlah nialaian hadiah kalau tak silap mencecah 25K...
Yang besh dapat barangan kemas berapa puluh ribu plus bercuti ke Korea 8H7M untuk 2 orang..
Entri pemenang utama...3D tuh jangan memain..
Nak deko ni makan masa...
Dengan kemas giler kot kerja kakak ni..
Ai sangat kagum...


Yang ini bagi pemenang ungkapan kreatif.. Dapat hadiah ke Korea juga dengan hamper. Untung tau, just hantar madah-madah berhelah cinta penuh makna...Memang terboiiik!~!

Ni entri pemenang :)


Pemenang utama...tempat pertama, kedua dan ketiga..

Nampak biasa jer kan..
Tapi bila ai menelek dekat2..cantek woooo
Kalau uolls perasan ada gubahan bunga reben disitu..
Modal agak besar ni :p


Entri pemenang nombor 3...
Tak deko..
Tapi penganjur menerima paling banyak entri dari peserta ini..
19 entri..
Terkedu ai..
Ai mampu hantar satu jer...

Para pemenang bergambar dengan pelakon dan VIP

Nyanyian lagu tema drama bersiri Mencintaimu..penyanyi asal Suki tapi pada hari kejadian dinyanyikan oleh Ayu Reka errkk bunyi cam ala2 nama ai jaa..hahahhaha

Ok..kenalkan Beego (pelakon utama Mencintaimu) dan Huzz...phewitttt
Huzz orangnya agak pemalu :p

Ai cam biasa tarap saguhati jaaa...
Kata PIC gelang HABIB tu RM3K erkkkk, bolehlah
Hahahahahahha
See my entri..yang LOVE LOVE tu...
modal 5 hengget jaa untuk deko2..

Apapun ai nak ucapkan terima kasih banyak pada my fren Dyana Nor (dier pun menang conso)..Sebab dierlah yang suh ai join..tukang beli URTV, tukang cari semua jawapan, tukang hantar borang peraduan...siyes terharu, huhu ~lap air mata..

effort diri sendiri..deko ja...
Tq so much Dyana..ai really MENCINTAIMU secara luaran jaaa, hahahha

Ok, chow bedah...
ai banyak benda nak kasi setel hari ni..

7 comments:

- zuriey - said...

bestnya dapat hadiah.. tahniah kak

Ainniah Zulkefli said...

huis...pertandingan apa ni? hadiah ribu2..

ainniah.com

Merlyn Hasshim said...

terima kasih kerana sudi berkongsi gambar-gambar deco. confirm awal-awal angkat bendera putih la

Sherry said...

congrats :D

Mama Zharfan said...

congrats ayu :) ramainya comper yg terer deco2 ni kat msia

Dyana Wahab said...

Beb.... congrats.... sebab hadiah best tu lar I pujuk u masuk.... lagi pun I tau u memang terror deco.......... thx gak terikut joint............hehehehehehehe

Bella Enveeus said...

Ooh Beego..
Anyways, congrats kak Ayu!