Thursday, November 20, 2014

Saper Nak Pensil Warna LUNA Percuma...??

Wooooot
Wooooot
Pagi uollls....
Nak habaq mai pada penduduk Malaya kawasan Semenanjung dan sewaktu dengannya...
Terutama bagi mereka yang kaki shopping di One Utama...
Sekarang ada promosi, pada saper2 nak buat kad OneCard Kids (untuk kanak-kanak bawah 12 tahun), akan dapat hadiah pensel warna cap LUNA (mahal woii) secara percuma...Tapi ianya adalah untuk 300 pertama sahaja.


Nak apply OneCard Kids syaratnya dier mudah sahaja...
Mak atau ayah mesti dah register sebagai ahli OneCard (kalau tak silap bayaran ahli macam ahli Jusco)..Untungnya kalau orang kaki soping kat One Utama banyak points uolls boleh collect selain dari harga promosi yang diberikan oleh outlet2 di sini. Bahkan ada rebate untuk parking juga dan macam-macam lagi :)

Bawa my kid atau salinan surat beranak..
Nak lagi senang just amik gambar my kids atau surat beranak anak uolls kat phone. Masa register tunjuk ajor gambar my kids anak uolls itu.

Sebab dapat pensel kaler percuma..
Ai pun gegeh lah...
Nak buat camano peel Mak Shin Chan itu adoo dalam jiwo...


seee.....
Berderet OneCard Kids anak ai..hahahahah
Sebab terbuka dari 12 tahun ke bawah...
Dengan My Ameer 4 bulan pun dah ada OneCard Kids..hehehe
Lupa nak habaq buat OneCard Kids ni percuma jaaaa...

Dan siyesly, One Utama memang sangat konsisten menyediakan pelbagai aktiviti dan menarik kepada ahli OneCard Kids..Dan biasanya percuma...

Kemon kemon cuti sekolah dah dekat...
Bersusun nanti aktiviti One Utama anjurkan..
Jangan lepaskan peluang ini uolls!

Wahhhh....6 pensel kaler LUNA set yang panjang in da house...
Jimat untuk perbelanjaan naik ke sekolah tahun depan, kih kih


Since dah jadi ahli bolehlah join contest dari One Utama..
Contest diatas sampai 23. 11.2014 tau...
Dengan hanya berbelanja RM100 di kedai2 terpilih di One Utama (semuanya kedai khas untuk kanak-kanak), isi borang (seperti diatas), uolls boleh sertai cabutan bertuah..mana tahu leh menang hadiah...

Huntong gitew....

3 comments:

Sherry said...

going next tues 1u for penguins

Mama Zharfan said...

langkah bijak!! save cost :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak hantu contest kihkihkih