Friday, December 5, 2014

Aku Telah Jatuh Chenta

Coklat dan cinta...
Sepadu bersama...
Manisnya terasa...
Sesuatu yang pasti dilupa :)
Berpeluang merasai sendiri hasil tangan dari Annyss's Kitchen memang saya begitu teruja. Dengan pembungkusan yang sangat comel (bentuk hati), kelihatan coklat dengan warna-warni di dalamnya. Memang sangat sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah buat teman, mereka yang dikasihi, mahupun buat hantaran dan sebagainya.

So sweet kan :)
 Bukan orang dewasa sahaja suka akan rasa coklat yang warna-warni ini. Bahkan anak saya terutama Amani memang terlalu teruja menikmatinya. Dengan saiznya yang agak besar juga untuk dihabiskan seorang diri, ianya juga boleh dikongsi bersama orang-orang yang dikasihi.
Kudapan ini boleh dinikmati ketika menonton TV, semasa sesi bersantai bersama famili, ketika membaca novel, mahupun beraktiviti sendiri..dengan hanya suapan coklat dari Annyss's Kitchen benar-benar memberi keseronokan buat diri..

Kalau stress ok juga, makan coklatkan salah satu terapi :p
Ranggupnya di dalam mulut...
Krup krap krup krap
Apatah lagi ada coklat M&M, mashmallow dan kekacang di atas permukaan coklat
Confirm peminat coklat seperti saya, pasti menggemarinya :)
Ini versi coklat putih..
Sesejuk mata memandang, sesedap rasa terhidang..
So, uoolls kalau berminat nak tahu lebih lanjut mengenai produk ini dan juga produk yang menarik dari Anny jangan lupa terjah di FB: Annyss love Ishak @ Insta: annysskitchen @ whatsaspps/line chat di ) 013-7781987
Bereh!

7 comments:

Miera Nadhirah Tan said...

Hehehe...saya pun ada penyakit sweet tooth... huhuhuh... nakkkk

IeRA said...

Salam singgah..

Sedapnya bila tengok.. Nanti nak try jugalah

Jemput follow ye
http://teratakcassia.blogspot.com/

mummy_ayu said...

wah..menariksnya..nak jengah jab..
:-)

Mama Zharfan said...

cutenya choc ni

Merlyn Hasshim said...

cemana la nak berdiet ni, pepagi tgk coklat.. terasa nak makan la pulak....

Ezna said...

Dah settle with cadbury. Jadilahhhhh :p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yummy!!