Thursday, December 18, 2014

Bali : BerSpa Di Denyuh Spa ~ Wow Wee

Siapa yang tak suka bermanja-manjaan kan?
Dipicit badan-badan?
Untuk kurangkan rasa keregangan,
Perbetulkan urat saraf yang keletihan
Simple dan kemas
Selesa dengan suasana yang redup begitu menenangkan..
So, masa gi Bali..
We all dapat 4 complimentary urut secara percuma..
Masalahnya yang suka urut2 ni ai ajer
Last2 ai suruh my Yana join sekaki..
My Akid pula beria nak minta diurut. Mula-mula ingat tak boleh sebab Akid kecik lagi tapi therapist tu kata dowang boleh adjust tekanan ketika mengurut.
My MIL pun ikut serta...
Penat soping seharian so memang badan minta diurut-urut minta dikurangkan tekanan, hiks
Tempat mengurut ni agak luas. Ada kawasan menunggu juga.
Laluan ke bilik air..nampak bersihkan :)
My Amani duk layan ipad nak hilangkan jemu
Antara dekorasi yang ada di Pusat Spa ini..
Seperti yang saya kata, simple semuanya....

Denyuh Spa ini letaknya berhampiran GrandMas Hotel. Harga yang ditawarkan ai tak sure pulak sebab dapat sesi urutan ni siap2 dalam pakej. Teringin juga nak try body waxing..tapi tak sempat masa, huhu

Nak tahu lebih lanjut tentang spa ni boleh KLIK sini!