Wednesday, December 10, 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia

RM1212 di Lazada Malaysia serius? Confirm mesti banyak pilihan barangan yang boleh dibeli memandangkan di Lazada ada menawarkan harga barang yangsangat berpatutan serta diskaun yang diberikan sangatttt hebat terutamnyaa pada 12 December 2014 ini ---> cergas2 uolls ada di LAZADA ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik! wooot wooot. 

Nah cikedaut perbelanjaan saya sebanyak RM1212...

Ya arrrr kerusi comel buat my Ameer,
Misti best duduk senyuman kiut pasti terpamer..
Klik sini la walawehhh
Untuk keterangan lanjut, meh meh..

 Nak sofa baru sempena tahun baru..
Warna Mocca pilihan hatiku...
Klik sini kalau nak tahu..
Harga murah barangan bermutu..

Sudah lama saya idamkan,
Buat my Ameer pengisar makanan,
Kompak dan mudah untuk digunakan,
So uolls nak tahu lebih lanjut KLIK SINI<-- :="" mudahkan="" p="">


Beg serbaguna pilihan saya,
Boleh diisi dengan macam-macam benda,
Hahahahahahhahahaha,
Nak tiru membeli macam saya--> KLIK ajaaa

Kemas dan cantik shawl yang ini,
Klik link ini nak tahu lebih terperinci,
Warna biru warna pilihan hati,
Sesuai digaya kasual di siang hari..

Saya suka bergaya,
Dengan aksesori pelbagai rupa,
FURNYCE semestinya,
Klik sini kalau berminat juga :)

My total damage ya..
Hanya RM1212 sahaja
Macam-macam ada
Hanya klik-klik aja...
di LAZADA lama maya pilihan 1 Malaysia

Uolls nak join contest ni...cepat cepat last day 12.12.2014

keterangan lanjut layari  http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

2 comments:

Merlyn Hasshim said...

jom kita sopping habis-habisan esok.. those yg nak sopping di lazada tapi tak tahu cemana, boleh rujuk simple tutorial di blog saya yer..

http://merlynhasshim.blogspot.com/2014/12/bagaimana-nak-membeli-di-lazadafree.html

discount code pun dah updated dlm tu


kamil salleh said...

Salam buat Ayu..., wah pakaian wanita jadi pilihan. Moga berjaya.

Jom terjah entri berkaitan:

Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia (contest)